Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Ailefo

I en fabrik på den smukke ø Bornholm i Danmark, producerer Ailefo deres økologiske modellervoks. Ailefo var det første brand, der introducerede økologisk modellervoks på det Europæriske marked.

En meget kreativ datter er årsagen. Ailefo ́s grundlægger Christiane ønskede at skabe et produkt, der fjernede hendes egen bekymring for, hvad der mon blev optaget gennem huden eller munden under datterens kreative leg. Det måtte heller ikke skade det miljø, datteren skal vokse op i.
Med en baggrund som sygeplejerske og en klar bevidsthed om de høje forekomster af allergi i samfundet i dag, selv hos meget små børn, skulle produktet desuden leve op til højest mulige standarder for allergivenlighed.

Efter 17 år som sygeplejerske valgte Christiane i 2015, at afslutte sin sygeplejerskekarriere og etablerede Ailefo ApS. Siden arbejdede hun med hjælp fra sin datter, intensivt med produktudviklingen af Ailefo Økologisk Modellervoks. De æltede og blandede ingredienser igen og igen i gryden, arvet fra datterens bedsteforældre.
Det klistrede til fingrene, var for tørt, farverne var triste eller smittede af. Hundredvis af opskrifter blev testet hjemme og i samarbejde med bornholmske børnehaver, før de endelig havde den endelige opskrift på

modellervoksen. Ailefo Økologisk modellervoks blev lanceret i oktober 2016. Et produkt med meget høje standarder for bæredygtighed, allergivenlighed og skandinavisk design.

I maj 2017 modtog Ailefo prisen "Årets Virksomhed" fra Bornholms Erhvervsservice.

"Det, der driver os, er at alle vores valg giver mening. Vores børn har brug for den kreative leg til stimulering af fysisk og personlig udvikling. Samtidig kræver den tilstand vores verden er i idag, at vi producerer produkter af allerhøjeste kvalitet. En produktion til gavn for vores klode, de mennesker der bor her, og også i fremtiden."

BESKRIVELSE
ØKOLOGISK MODELLERVOKS

  • Allergivenlig

  • Levnedsmiddelgodkendte råvarer

  • Naturlige farvestoffer

  • Holdbarhed 1 1⁄2 år fra produktions dato

  • A mærket

  • Miljøvenlig emballage

  • Kvalitetstestet i laboratorium

    De særligt udvalgte økologiske planteolier gør, at Ailefo økologisk modellervoks føles ekstra blød. Selv små hænder har nemt ved at ælte og forme modellervoksen. Olierne giver desuden hænderne ekstra pleje og omsorg under leg.

 

ØKOLOGISK MODELLERVOKS

Ailefo økologisk modellervoks indeholder økologisk certificerede råvarer af høj kvalitet, og er det første økologiske modellervoksprodukt på det europæriske marked.

ALLERGIVENLIG

Ailefo Økologisk Modellervoks indeholder ikke parfume eller parabener. Konserveringsmidlerne er alle milde, fødevaregodkendte og godkendt til brug i økologisk kosmetik. Ailefo har desuden brugt Kemilex som vejledning i vores produktudviklingsfase. https://www.astma-allergi.dk/kemilex

KVALITETSTESTET I LABORATORIUM

For at sikre høj produktkvalitet og forbrugerens sikkerhed, er Ailefo økologisk modellervoks testet og godkendt ved et uvildigt laboratorium. Derudover har vi gennem vores produktudviklingsperiode haft Altox A/S som rådgivende ekspert.

UDELUKKENDE LEVNEDSMIDDELGODKENDTE RÅVARER

Ailefo økologisk modellervoks er udelukkende produceret på levnedsmiddelgodkendte råvarer. Dit barn kan smage modellervoksen, som dog heldigvis ikke smager godt, uden der sker noget.

FARVET MED NATURLIGE FARVESTOFFER

Ailefo økologisk modellervoks er farvet med naturlige farvestoffer. Vi bruger udtræk fra blandt andet blågrøn alge, svampen Blakeslea Trispora, græs og andre grønne planter, røde frugter og grøntsager og brændt sukker.

ØKOLOGISKE PLANTEOLIER

De særligt udvalgte økologiske planteolier gør, at Ailefo økologisk modellervoks føles ekstra blød. Selv små hænder har nemt ved at ælte og forme modellervoksen. Olierne giver desuden hænderne ekstra pleje og omsorg under leg.

A- MÆRKET PRODUKT

Ailefo økologisk modellervoks er A-mærket. Et A-mærket produkt er din garanti for, at produktet ikke alene lever op til dansk lovgivning, men også opfylder endnu strammere regulering indenfor områder, som fx. tungmetaller, allergifremkaldende- og hormonforstyrrende stoffer.

MILJØVENLIG EMBALLAGE

Ailefos emballage er miljøvenlig med tanke på genbrug og genanvendelse. Vores paprør er lavet af 100 % genbrugspapir, og etiketten er påsat med vandbaseret lim. Bøtterne inde i vores paprør er lavet af PP plast, hvilket er nemt at genanvende. Vores store bøtter er lavet af hvid pp plast og etiketten er påsat med vandbaseret lim, så det tager mest muligt hensyn til miljøet, og materialerne nemt kan adskilles i genanvendelsesprocessen. Ailefo er medlem af miljøvenligpakning.dk Før du bortskaffer vores små plastbøtter, kan de anvendes til opbevaring eller andet i din dagligdag. Bøtterne tåler mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine.

Glemt password?