Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Baby Body

Alle varer i kategorien Baby Body

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bodystocking baby – Stort udvalg til dreng og pige.

Bodystock, body, body stocking, baby body, ja kært barn har mange navne, men ens for disse er at nævner man et af ordene, så ved alle godt hvad man taler om.

Lige så mange navne den har, i så mange udgaver findes den også.

Om efteråret og vinteren, vil der være en overvægt af langærmet bodystocking baby, da det selvfølgeligt varmer armene mere i den kolde tid. de fleste bodystocking til baby kommer i en bomuldskvalitet, da det er den kvalitet der er nemmeste at have med at gøre og bomuld har også en rigtig god holdbarhed.

Der er også bodystocking i en uld kvalitet, så er varmere hvis det er koldt, men også en god holdbarhed, men uld er lidt sværere at vaske.

Hvis man har en bodystocking i uld, er det vigtigt at man vasker den rigtigt, da den ellers bliver stampet og meget lille hvis den vaskes for varmt.

Der er også mange udgaver af bodystocking til børn med korte ærmer, men også helt uden ærmer, så mest er til højsommer.

Søger du bodystocking til baby der er nemt at give barnet på, så findes det også her.

Der er også rigtig mange udgaver af lukkemetoder til bodystocking, og hver udgave har sine fordele.

Men det er også et spørgsmål om smag, efter hvad man er mest til.

Man kan måske bedst lide den bodystocking hvor der er knapper i hver side i halsen, da det er meget nemmere at få over barnets hoved.

Andre kan rigtig godt lide den bodystocking der kaldes for en ”wrap over”, den er nemlig rigtig nem og give på, uden at mase barnets hoved og klemme både arme og ben,

Det tager selvfølgelig lidt længere tid at give den på.

 

Bodystocking baby – Vælg den rigtige størrelse.

For nogen kan det være svært at finde de rigtige størrelser i tøjet til deres barn. Der kan være forskellige ting der gør det svært.

Det skal lige først siges at der godt kan være forskel på størrelserne afhængig af hvilket mærke bodystockingen er fra og hvad pasform den har.

Det der er vigtigt er at det altid er barnet der skal tages hensyn til, så det kan bevæge sig frit omkring hvis det kan dette, eller ikke strammer for meget, hvis barnet ikke er så stor endnu.

Alle børn vokser ikke lige hurtigt, men det er altid en god ide at du køber en bodystocking i en størrelse der er lidt for stor, da den kan blive mindre i vask og hvis det er en langærmet bodystocking, så kan du altid lige folde ærmerne lidt op, så kan dit barn passe det lidt længere og du sparer derfor penge.

 

Bodystocking – Sådan holder den længere

Hvis du gerne vil have at din ny indkøbte baby bodystocking skal holde længere, så kan du med god grund følge disse anbefalinger.

 

  • Vask med vrangen ud

Selvom en bodystocking er forvasket og testet hos leverandøren for at sikre en høj kvalitet, så anbefaler vi altid at du vasker dit barns tøj med vrangen ud.

Gør det til en vane, så du gør det hver gang du vasker, uanset om det er almindelig vask eller koge vask.

Når tøjet kører rundt i maskinen og bliver kastet mod siderne, så vil det slide på tøjet og evt. print, så når du vasker bodystockingen med vrangen ud, så skåner du ydersiden.

Dette gør at den ikke kommer til at se forvasket ud, så hurtigt, som hvis du ikke vender vrangen ud.

Da de fleste bodystockinger er lavet i bomuld, så kan det ikke undgås at den bliver lysere i vask, da bomuld ikke holder farverne lige så godt som hvis det var lavet i kunstige stoffer som polyester m.m.

 

  • Pas på knapperne

I en bodystocking til baby er der tit mange knapper, da det er den nemmeste måde at lave en der sidder pænt på barnet, samtidig med at den er nem at komme i.

Er det en bodystocking der bruges flere gange i uge, som hvis det er en af favoritterne, så bliver den knappet op rigtig mange gange.

Knapperne er trykknapper og er designet på en måde at de slåes igennem stoffet med små kroge, så de sidder rigtig godt fast.

Da de slåes igennem stoffet, laver de bitte små huller, som ikke kan undgås.

Når man skal knappe knapperne op, så slider det rigtig meget på stoffet omkring knapperne, hvis man bare hiver i stoffet for at få knapperne op.

Hvis man gør det tilstrækkelig mange gange, så vil der med tiden komme hul på stoffet.

For at undgå dette for dig, så anbefaler vi at du skiller knapperne ad ved at trykke en negl ind mellem knapperne og derved får dem åbnet nemt.

Hvis du følger dette råd, holder din baby bodystocking længere.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?