Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Badetøj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Badetøj børn

Det kan være rigtig svært at vælge det rigtige sæt badetøj til børn, der er så mange ting at tage højde for. Hvilken størrelse skal man vælge, og hvad med farven. Men der er også både todelt badetøj til pige eller badedragt, hvor til dreng er det lidt nemmere, men dog ikke nemt.

Hvad med modellen, mon den passer til mit barn?

Badetøj til børn må helst ikke sidde for stramt, så barnet ikke kan bevæge sig, men heller ikke løst, så det falder af.

Men husk altid på at når badetøj kommer i vand, så bliver det altid lidt større og blødere.

Vi prøver at beskrive produkterne bedst muligt, så du har nemmere ved at beslutte dig til det rigtige valg af badetøj til dit barn.

Vi vil beskrive hver enkelt detalje, som fx pasformen, stor eller lille, bred eller smal, kan den spændes ind eller ikke. Er badetøjet tyndt eller kraftigt.

Alt dette kan du læse om under hvert produkt, og vi forsøger også at tage de bedste billeder af badetøjet så du kan studere nærmere.

Badetøj er meget sæson betonet, så udvalget vil altid være størst om sommeren, selvom badetøjet jo også godt kan bruges i svømmehallen om vinteren.

Udvalget er nøje håndplukket til dig, fra forskellige leverandører, så du finder altid de nyeste trends og tendenser indenfor badetøj børn.

Og hvorfor vælge noget kedeligt ensfarvet badetøj for at være sikker på at det kan bruges næste år, når dit barn sikkert er vokset ud af det til den tid. Så vælg endelig noget som er friskt og skiller sig ud, hvor der er gang i den, for badetøj er da lavet til at have det sjovt.

Her finder du selvfølgelig også et stort udvalg af badetøj baby.

UV Badetøj børn

Badetøj børn UV og badetøj baby UV, hvad er det? Jo det er ganske almindeligt badetøj til børn og badetøj til baby, ser det ud til.

Men der er en kæmpe fordel ved badetøj med UV til dit barn. UV står nemlig for Ultraviolet, som, for at være lidt nørdet, er ultraviolet lys fra solen der er elektromagnetiske stråler.

Strålerne er meget skadelige for vores hud, og det er derfor man skal bruge solcreme med høj beskyttelses faktor i. Men når man bader, kan det være svært at få solcremen til at holde, så derfor findes der mange slags badetøj til dit barn, hvor der er UV-beskyttelse i. Så er dit barn mere beskyttet ude i solen og kan lege sikkert i timevis.

Og des højere UPF der er i badetøjet, des mere beskyttende er det. Og tit ser man at badetøj med god UV-beskyttelse i er lidt dyrere end badetøj uden UV-beskyttelse i.

Men kan badetøj børn med UV bruges i svømmehallen hvor der ingen sol er?

Ja selvfølgelig kan det da det, det gør ikke noget. Badetøj med UV-beskyttelse i, fungerer bare som almindeligt badetøj til børn når der ikke er sol. Så badetøj med UV beskyttelse er velegnet til både strand og en tur i badeland.

Badetøj børn udsalg

Hvornår kan man finde badetøj børn udsalg? Som så mange andre artikler, så har badetøj børn og baby også en periode hvor det ikke rigtigt er sæson for den slags.

For badetøj børn og baby er det typisk efter sommer, lige inden alle efterårs varer kommer hjem. Og det er ca. juni eller juli måned.

Men selvom badetøj børn kan bruges året rundt, i svømmehal og badelande, så kommer de sidste rester alligevel på udsalg da der kommer nye modeller året efter.

Så der kan du med garanti finde et godt badetøj børn tilbud, hvis du er heldig at finde den rigtige størrelse du søger.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?