Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Bamser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bamser

I denne skønne kategori finder du de fineste håndlavede bamser. Bamserne kan bruges på mange forskellige måder i hverdagen.

Hos Newkids forhandler vi bamser fra LuckyBoySunday, da vi ikke kunne stå for de fine bamser. Hver bamse har sit helt eget udseende, som gør dem unikke og meget specielle. De fine bamser er super gode til barselgave, da bamserne findes i mange forskellige størrelser, og de mindste er perfekt til nyfødte. Bamserne til babyerne, følger dem gennem hele barndommen, og får en særlig plads hos børnene. De bruger dem som kramme dyr, og mange andre ting.

De skønne bamser fra Lucky Boy Sunday, er også perfekt til leg, men også flotte som pynt på børneværelset. De bløde bamser er håndlavede, og i rigtig god kvalitet, så de nemt kan holde til at blive leget og krammet med.

Bamserne fra LuckyBoySunday er elsket af alle, får man først en af de bløde bamser, vil denne sikkert blive ens trøstebamse, når man er træt, eller hvis man har slået sig.

Særligt for disse bamser fra Lucky Boy Sunday er, at de alle har forskellige udtryk i ansigtet, nogle viser bløde og kærlige øjne, og andre viser det lidt mere skæve og hårde ansigt.

Bamserne er lavet i meget bløde og neutrale farver, så de kan bruges til både drenge og piger, enkel har dog lyserød eller mint krop, men vi syntes stadig at bamserne er unisex.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?