Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Børnetøj


Alle varer i kategorien Børnetøj

Børnetøj og Babytøj til den moderne familie

Du kender sikkert følelsen af at hverdagen er tæt pakket og planlagt, og der skal ikke meget til at få en ellers god plan til at falde fra hinanden.

Du havde måske planlagt en tur ned i byen for at finde noget nyt til dit barn, da i en fest nærmer sig, eller der er ved at være huller i alle bukserne eller strømper, eller ny sæson skifte, som bare kræver nyt tøj.

Men der kommer næsten altid noget i vejen.

Derfor har vi gjort det nemt for dig.

Hos NewKids kan du sidde i ro og mag i døgnets 24 timer og håndplukke netop det du lige står og mangler.

Vi sørger for at du får det leveret så hurtigt som muligt, måske dagen efter. Så du får tid og overskud til at klare alt andet.

Vi leverer til alle hjemme adresser i hele landet, også på arbejdet, hvis det er nemmere eller i den nærmeste pakkeboks nær dig.

Service er noget NewKids aldrig går ned på, for vi mener virkelig at med god service, kommer man længest. Vi er til at snakke med, selvom vi er en onlineshop.

Du får den samme loyale service, som var det i den lokale tøjbutik.

 

Mærketøj hos NewKids

Vi bestræber os på at vi altid har det nyeste og smarteste børnetøj og babytøj, fra både gode danske mærker, men også fra spændende udenlandske brands.

Mærketøj til børn kommer i mange udgaver og priser, men ens for dem alle er, at de er nøje udvalgt af os, da det er mærker som både har et moderne og flot udtryk, men også har den rigtige pris og kvalitet.

Udvalget af mærketøj til børn går fra alderen 0 til 10 år, og i den alder ligger vi klart vægt på funktionaliteten, men især også trenden.

 

Børnetøj til hver sæson

Vejret i Danmark kan byde på al slags vejr, lige fra sommer og hedebølge til sibirsk kulde og vinterstorm. Så derfor skal dit barns garderobe indeholde en stor del forskelligt tøj.

Sommertøj til ferie i Danmark eller udlandet kan du også finde her hos NewKids.

Vores udvalg af badetøj til børn både drenge og piger, er også nøje udvalgt, da kvaliteten også der har stor betydning for barnets sikkerhed i solen.

Får vi en blæsende og våd efterår, som vi plejer i Danmark, så fortvivl heller ej. Praktisk regntøj til børn og huer til børn kan du også finde her fra de bedste mærker. Varme termojakker eller softshell jakker og heldragter er også et must have til barnet i institutionen og hjemme, og der skal tingene bare være gode, så barnet ikke fryser.

Stort udvalg af vintertøj til børn finder du også her, og kvaliteten er også i top her.

Du finder både vind- og vandtætte flyverdragter og vinterjakker her fra bl.a. Mini A Ture, som er kendt for deres gode kvalitet og design.

Dejlige strik trøjer i de lækreste kvaliteter kan du også købe her til vinter. Du kan fx søge efter ” strik baby ” i søgefeltet på siden, så kommer alle de produkter frem, hvor ordene indgår i.

 

Pigetøj og drengetøj – Finde inspiration her

Hos NewKids kan du altid finde det nyeste pigetøj og drengetøj fra kendte danske og udenlandske mærker. Der vil altid være noget for en hver smag.

Du kan altid finde børnetøj der passer til en hver pengepung og til en hver lejlighed.

Det kan være meget svært og se hvordan tøjet ser ud på billeder, men vi sørger for at have så mange og gode billeder som overhovedet muligt.

Hvis du har brug for mere inspiration, så kan du finde NewKids.dk på Instagram, hvor der hele tiden bliver lagt nye billeder op at tøj til børn.

Det kunne være strik til baby, huer til børn, vintertøj, regntøj, sommertøj, ja alt muligt nyt og spændende børnetøj.

Der er mange kjoler til børn eller bare generelt pigetøj. Så følg gerne Newkids.dk hvis du vil have inspiration til børnetøj.

God Service er til at regne med

Hos Newkids får du altid en service ud over der sædvanelige, for vi sælger ikke tøj, vi sælger oplevelser.

Du kan derfor altid kontakte os hvis du skulle have spørgsmål til alt der har med Newkids at gøre. Vi svarer derefter så hurtigt som vi kan og det går hurtigt.

Du får altid 30 dages fuld returret, og skal varen bruges som gave, så pakker vi den altid flot ind.

Vi leverer med GLS og det går hurtigt og sikkert, så du får altid dine varer til tiden.

 

Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?