Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Bukser

Alle varer i kategorien Bukser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bukser til børn

Her i denne kategori finder du et stort udvalg af bukser til børn. Og det er også her du kan læse lidt om de forskellige pasformer og kvaliteter vores bukser finde i.

Søger du fx bukser dreng eller bukser pige, så kan du med sikkerhed finde det her.

Hvert par bukser er flot beskrevet ned til mindste detalje, så du nemmere kan finde information om hvert produkt, og du kan vurdere om det er noget for dit barn.

Men der findes ikke kun bukser dreng og bukser pige, der er også mange unisex bukser til børn.

Det er nemlig ikke kun drenge der kan være smarte i et par bløde jeans eller cowboybukser, det kan piger altså også. Der findes basis jeans til børn, som kan bruges af både drenge og piger.

Der er selvfølgelig også jeans til børn, hvor der er nogle detaljer og farver på, som gør at de måske bliver mere drenget eller piget, så det giver sig selv om det er drenge jeans eller pige jeans.

Men der findes jo et hav af bukser til børn, for at nævne bare et lille udvalg, så er der bl.a. lærredsbukser, chinos, sweat bukser, strikbukser, velour bukser, bomuldsbukser, leggings og mange flere.

Ens for dem alle, er at de er rigtig bløde og behagelige at have på, det er et must, som vi udvælger vores bukser ud fra.

Det skal også være sådan at barnet selv har nemt ved at tage dem på når det når den alder og kan holde dem oppe, så der skal være mulighed for at spænde dem ind og ud, så størrelsen kan reguleres. På den måde kan barnet også passe dem længere.

Men hvordan vælger du så den rigtige pasform?

 

Her kommer lige en lille guide til de pasformer der findes:

  • Skinny Fit:

Hvis der står i beskrivelsen i produkter at bukserne er Skinny Fit, så betyder det at bukserne er meget smalle i benene og vil derfor sidde meget tæt på kroppen. Der vil selvfølgelig i sådanne bukser være en del elastik, så de er rigtig bløde og elastiske. Mens i livet vil de være normale efter hvilken størrelse man vælger.

  • Slim Fit:

Hvis der står i beskrivelsen i produkter at bukserne er Slim Fit, så betyder det at bukserne er en model der sidder almindelig og pænt til benene uden at stramme. Der vil også i disse bukser være godt med stræk i, så dit barn nemt kan bevæge sig frit omkring.

  • Regular Fit:

Hvis vi beskriver et par bukser som Regular Fit, så betyder det at bukserne sidder ganske almindeligt lige op og ned. Hverken for tæt eller for løst.

  • Loose Fit:

Hvis et par bukser beskrives som Loose Fit, så ville de være de bredeste modeller i benene. De vil sidde meget løst i lår og ben, mens størrelsen i livet vil være almindeligt efter hvilken størrelse man vælger.

  • Baggy Fit:

De bukser vi beskriver som Baggy Fit vil typisk have en højere talje end normalt og have god plads omkring numsen, så de sidder lidt løst, mens benene vil blive smallere ned ad og være slim fit i anklerne.

Håber at du kan bruge denne guide til at vælge de rigtige bukser til dit barn, så i får glæde af bukserne i lang tid.

Hvis du, mod forventning, skulle købe nogle bukser til dit barn, som ikke passer, så kan du altid komme af med dem. Du har nemlig altid 30 dage fuld returret fra den dag du modtager varerne.

Og står du og mangle bukser til dit barn akut, så sender vi hver dag med GLS, og de leverer som regel altid dagen efter.

Skulle du have spørgsmål, så kontakt os endelig og vi vil vejlede dig bedst muligt.

 

Bukser til børn udsalg

Mangler du et godt tilbud på bukser til børn, så finder du det her hos Newkids. Vi har stort udvalg af bukser til drenge og piger i alderen 0 – 10 år.

Vi leverer hurtigt og billigt med GLS til hele Danmark.

Men hvornår kan du så finde gode tilbud på bukser børn og bukser baby?

Bukser til børn sælges jo året rundt, nogle perioder mere end andre, da der selvfølgelig ikke bliver solgt så mange om sommeren da varmen indbyder til shorts og sommerkjoler.

Men inden for modebranchen er der typisk to perioder om året, hvor kollektionerne skifter og der skal gøres plads til alle de nye styles.

Disse perioder er cirka omkring januar, som kaldes vinterudsalget, hvor der gøres plads til alle forårs- og sommer varerne lander i februar, og den anden periode er efter sommeren, cirka i juli, som kaldes sommerudsalget, hvor de fleste efterårs- og vintervarer begynder at komme.

Så det er i disse perioder du kan finde de bedste tilbud på bukser til børn og du vil finde billige bukser til børn som du lige står og mangler.

Vil du være sikker på at du ikke går glip af et godt tilbud på bukser til dit barn, for vi kører løbende kampagner og tilbud på bukser og andre kategorier hos Newkids, så skriv dig op som medlem af vores nyhedsmail og så direkte besked i din indbakke.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?