Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Cardigan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Køb cardigan til børn her

En cardigan til børn er et must have, lige meget hvilken alder dit barn har. Det er ikke kun fordi det er blevet rigtig moderne igen, men også fordi at det er en let anvendelig og praktisk beklædningsgenstand.

Cardigan til børn og cardigan til baby er ikke kun noget de kan bruge i de kolde perioder, men hele året rundt. Det kan du fordi en cardigan passer perfekt over en t-shirt til forår og sommer, om efteråret og venter, passer den perfekt som et ekstra lag over en top eller skjorte, og finder du en cardigan i en mellem tykkelse, så kan du bruge den som en ”køretrøje” til den lille i bilen, så dit barn ikke har det for varmt eller koldt.

Med en cardigan til dit barn, sikrer du dig at dit barn altid har noget som kan tilpasses anledningen. Skal i til fest eller bare hverdag, så kan en cardigan til børn altid dresses op eller ned, alt efter hvad man sætter den sammen med.

I denne kategori, finder du altid et stort udvalg af forskellige udgaver af cardigan til børn og baby.

Størrelserne går fra str. 56 til 110 cm (0-10år) og udvalget spænder over cardigan til drenge og piger og unisex cardigans er der også.

Vi er løbende på udkig efter flere nye og spændende cardigans til dig, så du har en masse at vælge imellem og vi udvælger kun de bedste ting, som lever op til vores krav om kvalitet og pris.

Så følg med løbende og se udvalget vokse.

Hvis du bestiller i hverdage inden kl. 13, så har du varen i morgen med GLS.

 

Cardigan børn udsalg

Her i denne kategori hos Newkids, finder du et stort udvalg af forskellige typer cardigan til børn, fra mange af de bedste og kendte tøjmærker.

Hvis du mangler cardigan til børn tilbud, så kan du finde det her fra bl.a. Rosemunde, Small Rags, Mini A Ture, Gro & Christina Rohde.

Mangler du cardigan til baby kan du finde det her fra Mini A Ture, Small Rags og Christina Rohde.

De fleste cardigan børn og cardigan baby som er lavet i en strikket udgave og med knappelukning, er en basis vare og disse cardigans kommer løbende på lager i løbet af sæsonen. Og basis cardigan til børn vil derfor ikke komme på udsalg, da det ikke er styles som udgår.

Men der vil løbende være kampagner og cardigan tilbud efter hvilken periode det er og der kan du være heldig at gøre et godt kup.

Men de cardigan børn og cardigan baby som ikke fortsætter efter sæson skifte vil komme på udsalg og være til gode lave priser, så der kan være plads til nye produkter på vores lager.

Hvornår er der cardigan børn udsalg?

Du finder typisk de bedste cardigan tilbud og priser når de store vinterudsalg starter omkring januar, hvor vi går fra vintertøj til forårs og sommer varer.

Mens til sommerudsalget omkring juli vil det typisk være de lidt lettere cardigan til børn som der er på udsalg.

Du kan også finde gode tilbud på cardigan til børn i løbet af sæsonen hvis der er nogle cardigans der har solgt rigtig godt og vi ikke kan skaffe flere hjem af dette produkt, så rydder vi op på vores lager og sælger ud af de sidste rester til lave priser, for at gøre plads til endnu flere nye og spændende varer til dig.

 

Hvad er en cardigan

Navnet cardigan dækker over en langærmet trøje med åbning hele vejen igennem foran. Det er typisk i en strikket udgave med enten lynlås eller knappelukning.

Men de findes også i mange andre kvaliteter som fx sweat cardigan, cardigan i jersey eller i nylon kvalitet og mange andre.

Der er også mange der kalder en sweatshirt med hætte på og lynlås foran, for en cardigan. Så kært barn har mange navne og ens for alle de produkter i denne kategori, er at de alle kan åbnes og lukkes foran med enten lynlås eller knapper.

Så hver gang vi beskriver et produkt som en cardigan til børn, så kan det være en trøje med forskellige lukninger og i forskellige kvaliteter.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?