Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Christina Rohde

Christina Rohde tøj er et dansk mærke og blev etableret i året 1991, og blev kendt som en pioner inden for skandinavisk stil og kvalitets børnetøj.

Christina Rohde gør hverdagen mere festlig for både store og små, og den høje bevægelsesfrihed sikrer, at dine børn får de optimale rammer, for at kunne slå sig løs og lege hele dagen igennem.

Tøjet holder hele vejen og kan nemt vaskes, hvis det er blevet beskidt, imens ungerne har været på eventyr.

Tilmed er priserne rigtig gode, tag et kig på det store udvalg. Vi er sikre på, at du også kan finde noget, der passer til dit barn.  

Hvorfor vælge Christina Rohde?

Hver en style i Christina Rohdes sortiment er skabt af kærlighed til børn og mode. Både når det kommer til valg af materialer, farver og pasform.

Børn skal være børn og have lov til at lege og have det sjovt, uden at mor skal bekymre sig, om tøjet nu kan holde til vind, vejr og vild leg.

Det kan tøjet fra Christina Rohde – også selvom man ikke skulle tro det med de bløde, sarte materialer og de feminine prints, hvor særligt det karakteristiske blomsterprint i liberty er fremtrædende.

Christina Rohde behøver heller ikke have et stort logo på fronten af sine styles for at folk kan se hvor de kommer fra.

Det kan man bare se og kan genkende stilen gennem hele kollektion hver eneste gang der kommer noget nyt.

 

Christina Rohde’s utrolige univers

Christina Rohde har en vision om at blande forskellige mønstre og teksturer, og der er derfor intet, der er forbudt i Christina Rohdes fortryllende univers.

De tøsede styles er i fokus, men du finder også neutrale unisex styles, som kan bruges af både piger og drenge, og som hos pigerne kan give et råt og uhøjtideligt strejf til det ellers meget feminine univers.

Derfor kan tøj fra Christina Rohde både styles ned og piftes op, så det passer til både hverdag og fest.

På den måde kan du nøjes med at købe færre styles hjem og dermed holde dine børns garderobe på et minimalistisk og overskueligt plan, hvor alt bliver brugt, og hvor der er orden fremfor kaos i klædeskabet.

Det gør ganske enkelt de hektiske morgener meget nemmere, når der er styr på sagerne, og I ikke skal rode hele garderoben igennem for at finde netop det stykke tøj, som dit barn gerne vil have på netop i dag.    

   

Hvad er Christina Rohde kendt for

Christina Rohde's tøj handler om at blande mønstre, teksturer, striber og blomster i tekstiler af høj kvalitet og børnevenlige design. Ved Christina Rohde er der garanti for gennemtænkte stilarter.

Christina Rohde er tøj skabt til aktive børn, hvor man frit kan bevæge sig, så de både kan hoppe, løbe og lege, og selvfølgelig have det rigtig sjovt.  

Noget som vi er særligt glad for, ved Christina Rohde, her hos Newkids, det er hendes kjoler og nederdele. De er simpelthen så skønne og sidder bare perfekte. Vi ved også fra mange kunder at pasformen og kvaliteten i bukser og leggings er vidunderlige.

 

Hvorfor lækkert tøj med blomster og mønster?

Alt behøver ikke være ensfarvet, og især ikke til piger. Der er garanti for fest og farver hver gang Christina Rohde kommer med en ny kollektion.

Hendes design og simpelthen så gennemtænkt, lige fra materialevalg og til pasform.

Og hun sørger lige for at der kommer en ekstra twist med hver gang. Dette kan ses i både pasform og mønstrene.

 

Til hverdag eller til fest med Christina Rohde

Køb Christina Rohde hos Newkids.dk og nyd godt af dag-til-dag-levering og fri fragt ved køb over 399 kr.

Så kan du også få smukke klæder hjem til ungerne, selvom du er ude i sidste øjeblik før fødselsdagen, julefesten eller en anden særlig anledning, der kræver lidt ekstra godt til garderoben.

Vælg eksempelvis en fin kjole eller nederdel og kombiner den med en jakke eller en cool sweatshirt afhængigt af, hvilket look du ønsker til anledningen.          

Christina Rohde gør hverdagen mere festlig for både store og små, og den høje bevægelsesfrihed sikrer, at dine børn får de optimale rammer for at kunne slå sig løs og lege hele dagen igennem.

Tøjet holder hele vejen og kan nemt vaskes, hvis det er blevet beskidt, imens ungerne har været på eventyr. Tilmed er priserne rigtig gode, og man ved bare det er godt når der står Christina Rohde i nakken.

Glemt password?