Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Drenge ting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drenge ting – Én god gaveidé

Alle børn elsker at se på når far fikser forskellige ting i hjemmet, alt lige fra at skifte batterier i et stykke legetøj, til renovations projekt derhjemme.

Det giver børn så meget inspiration til at selv gå i gang med at lege og udforske tingene og de skal i gang med at ”ordne” tingene.

Det er så dejligt at se alle de timer de kan lege og udvikle sig.

Mangler du en god gaveidé til den lille gør det selv håndværker, eller skal værktøjskasse bare fyldes op, så kan du finde en masse ideer her.

Her i denne kategori finder vores udvalg af lækkert legetøjsværktøj til den lille håndværker.

Alt du bestiller, pakkes hurtigt og sendes af sted med det samme hvis du bestiller inde kl. 13. i hverdage, og du vil modtage pakken dagen efter og leveres af GLS.

Skal legetøjsværktøjet bruges som gave, så pakker vi selvfølgelig flot ind for dig, det eneste du skal gøre, er klikke af i feltet under bestilling.

 

Udvalgt legetøjsværktøj

Vi har hos NewKids valgt at fokusere 100% på trælegetøj fra MaMaMeMo, da de har et stort udvalg af forskellige produkter, som børn kan relatere til og genkende ude problemer.

Alle deres trælegetøj er 100% gennemført med masser af detaljer, som lige præcis fortæller nok om produktet, til at børnene selv kan bruge fantasien til at lege videre med det, og lege i timevis.

Vi udvælger nøje med faste kriterier, hvilke legetøjsværktøjer der købes ind og vi står 100% inde for de valgte produkter.

 

Vælg det rigtige legetøjsværktøj

Ud fra feedback fra vores kunder, så hvis du står og vælger mellem forskellige produkter, så vælg det værktøj som dit barn ser mest i hverdagen, som fx en skruetrækker eller en hammer. Så er der stor chance for at det hurtigt bliver et hit, og så derefter fylde op med andet legetøjsværktøj løbende.

CE Godkendt legetøjsværktøj fra MaMaMeMo

MaMaMeMo går meget op i miljø og sundhed, så derfor er meget af deres trælegetøj CE mærket.

At være CE mærket, betyder at legetøjet og værktøjet er testet efter Europæisklovgivning, og lever derfor op til de høje standarder der er for salg af legetøj i hele Europa.

Der er særligt 6 punkter som legetøj skal overholde, og der er

  • Fysiske og mekaniske egenskaber
  • Antændelighed
  • Kemiske egenskaber
  • Elektriske egenskaber
  • Hygiejne
  • Radioaktivitet

Alle punkter er for at sikre at det ikke kan være skadeligt at lege med produkter der er CE mærket.

Du kan læse meget mere HER.

Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?