Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Flyverdragter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flyverdragter børn

Er du på jagt efter den rigtige flyverdragt til dit barn inden det bliver vinter, så finder du det her.

Her hos Newkids finder du de lækre flyverdragter og skibukser til børn fra danske Mini A Ture.

De lækre flyverdragter til børn fra Mini A Ture er ikke bare smarte og lækre at have på for dit barn, nej de er også utrolig funktionelle og praktiske.

Det er rigtig vigtigt at dit barn får en flyverdragt der passer til dets behov, enten om det skal en tur i skovbørnehaven, på skitur eller hjemme i haven.

Glider dit barn meget på sine knæ under leg eller rutsjer meget, så er det en god idé med høj slidstyrke og ekstra slidlag. Vil dit barn gerne ligge ned under leg, så er det godt med ekstra foer og varme. Løber dit barn meget i timevis, så skal åndbarheden være i top.

Grunden til at Mini A Ture flyverdragterne til børn er så populære, er at de opfylder alle disse krav og man får virkelig nogle gode produkter for pengene, samtidig med at de også er smarte at se på.

En god og smart flyverdragt er et must have til dit barn, men hvordan vælger du den rigtige?

Nogle gode huskeregler til valg af den rigtige flyverdragt til dit barn:

Hellere for stor end lige tilpas.

Der må gerne være godt med rummelighed, så der er plads til den varme luft inde i dragten mellem dit barn og flyverdragten, det er nemlig luften der, som holder dit barn varm i timevis ude i kulden.

 

Hellere godt lang i ærmer og ben.

Tænk på at dit barn ikke kommer til at træde i benene når der kommer støvler på, så benene ikke går ned under foden og bliver slidt. Det er dejligt med ekstra længde når dit barn bukker dig ned, så benene ikke ryger langt op ad skinnebenene og kommer til at fryse.

 

Hætten skal kunne hives af.

Hvis dit barn skal bruge flyverdragten i institutionen, så kræver de at hætten kan hives af hvis nu barnet skulle sidde fast og undgå skade på sig selv.

 

Tjek op på funktionaliteten

Det er vigtigt at flyverdragten til børn har nogle gode funktioner som vindtæt, åndbar, vandtæt, slidstærk, nem at tage af og på og selvfølgelig varm.

Der er mange forskellige ting at tage stilling til, men læs nærmere under hvert produkts beskrivelse.

 

Er flyverdragten nem at tage på

Skal dit barn selv kunne tage flyverdragten på enten hjemme eller i institutionen, så er det altid klogt at vælge en flyverdragt med dobbelte lynlås til de mindste børn, da de nemmere kan åbne den helt og selv sidde på dragten og kravle i den og lyne selv bagefter.

Mens det vil være klogt at vælge en flyverdragt med en enkelt lynlås til de større børn.

 

Men skulle du være i det mindste tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, sms eller mail. Vi står altid klar til at vejlede og guide dig til det rigtige valg.

Vi sender varer så hurtigt vi kan med GLS og tit så får du dem allerede dagen efter bestilling i hverdagen inden lastbilen kører herfra.

Flyverdragter baby

Når du kigger efter en flyverdragt til et mindre barn, så er det vigtigt at du finder én der er ekstra varm og et ekstra lag på halen, da barnet i den alder ikke bevæger sig så meget og måske sidder en del ned. Så undgår du at den lille bliver kold og våd.

Det er også en rigtig gode idé at købe en flyverdragt til en baby, som er lidt fr stor, da den ellers vil kravle op på benene når barnet sidder meget ned og bukker sig ned.

Flyverdragt tilbud

Lige med flyverdragter til børn, skal man være hurtig med. Det gælder om at være hurtigt med at finde den rigtige lige så snart de kommer hjem, da det ikke er noget der kommer hjem i store mængder. Og de fleste vil gerne have styr på vintertøjet inden det bliver kold.

Der kan selvfølgelig komme kampagner og korte tilbud ved bestemte lejligheder, og vi forsøger at have et godt mix af forskellige priser og kvaliteter.

Men når det kommer til flyverdragt udsalg, så er der typisk ikke det store udvalg af størrelser, da det afhænger meget af vejret med hensyn til hvor hurtigt de bliver udsolgt. Så vi kan desværre ikke love at have alle størrelser hjemme til udsalg.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?