Fri fragt på ordre over 599kr.
Fragt fra 45 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
Altid hurtig kundeservice

GRO

Jeg håber at du vil blive lige så forelsket i Gro som vi er hos Newkids. Hele tanken med at der skal være plads til at lege og vokse i sit tøj er så vidunderlig.

Alle styles er særligt udvalgte ud fra to kriterier.

  • For det første, så skal det være fantastisk blødt at have på, så det også bliver en favorit hos børnene. Så man undgår at barnet ikke vil have det på.
  • For det andet, så skal det være smart, både til fest men især til hverdag, så det kan blive brugt og vist frem med stolthed.

Så lad dig inspirere og vi vil løbende sørge for at der kommer endnu flere produkter fra Gro’s fantastiske univers.

Filosofien bag Gro

Hele tanken bag Gro er at hylde livet. Som navnet siger, så er tøjet designet til at børn skal have plads til at vokse fra et lille frø til at spire og blive stor. Kollektionerne er til både dreng og pige og er delt op i 3 kategorier. Gro Baby (56-98cm), Gro Child (92-146cm) & Gro Basic (56-146cm).

Alle styles har et blødt touch og et lavet i kvaliteter der er nemme at have med at gøre.

Det skal være sådan at barnet glæder sig til at få tøjet på. Kollektionerne spænder lige fra t-shirts og sweatshirts til lækre kjoler og skjorter.

 

At vokse er at leve

Som forældre ved man godt hvor hurtigt ens barn kan vokse og der gør de hele tiden, også selvom de leger og har det sjovt.

De store ryk et barn kan tage en gang imellem er simpelthen så utrolige og derfor et de fleste produkter fra Gro lavet i en elastisk kvalitet, så barnet kan passe tøjet lidt længere.

 

Historien om tilblivelsen af Gro

Designeren Anette Nordrup’s svigermor viste hende en gammel tegning, som Anette’s mand havde lavet i en gammel sangbog som 4-årige. Tegningen forestillede en sjov og anderledes tændstikmand med strithår og skævt smil.

Anette forelskede sig hurtigt i det glade ansigt og det blev derfor logo’et til Gro Company.

 

Print og mønstrer

Gro er meget kendt for deres flotte geometriske figurer og print, og der bliver til hver kollektion fundet en ny inspirationskilde. Det kan fx være ”de 4 livs elementer” som symboler for vind, vand, jord og ild.

Men der er selvfølgelig også plads til flotte blomster og bær print til pigerne og sjove figurer som astronauter og spøgelser.

 

Valg af de rigtige råvarer

Hos Gro er det børnene der er i fokus, så derfor er valg af den rigtige sammensætning af råvarer utrolig vigtig. Der skal være plads til sjov og leg uden at tøjet generer overhovedet.

Det mest brugte produkt i beklædningsindustrien er selvfølgelig bomuld. Og det er der en god grund til.

Bomuld er mest kendt for sin høje åndbarhed, og der passer perfekt til børnetøj, så børnene kan lege frit.

Samtidig er bomuld også meget fugtabsorberende, så fugten kommer væk fra kroppen og man ikke får det så varmt i tøj lavet i bomuld. De mange andre fordele ved bomuld er bl.a. det er slidstærkt, let, og blødt.

Det andet mest brugte materiale er polyester, og er nok mest kendt for sin utrolig gode holdbarhed. Og man undgår derfor ressourcespild, da tøjet kan bruges i mange år.

Men polyester har mange andre gode egenskaber, som fx det er utrolig let, det absorberer ikke fugt så meget som bomuld, så det tørrer utrolig hurtigt, det fremstilles af genbrugt produkter, så man tænker også på miljøet. Polyester har også en god elasticitet, så det holder pasformen bedre end bomuld og ikke bliver løst.

Polyester har også en rigtig høj farveægthed, og dvs. at det holder farven i længere tid og ville ikke så hurtigt blive lysere i vask og slid, som bomuld gør.

At lave tøj hvor man blander bomuld og polyester er derfor en rigtig god ide, da man får tøj, som kan bruges flittigt uden at gå i stykker, kan vaskes igen og igen. Og kan gå i arv til yngre søskende, da det holder længere.

De gange der blandes Elastan ind med produkterne, er heller ikke nogen ulempe.

Det gør bare tøjet mere behageligt og smidigt, så der rigtigt kan løbes og leges hele dagen.

 

Hvorfor vælge Oeko-tex varer?

Det er ikke til at se om tøjet indeholder skadelige stoffer, men tøj det er Oeko-Tex certificeret er testet og godkendt, så der er ingen skadelige kemikalier i.

For at tøjet kan blive Oeko-Tex godkendt, skal det opfylde over 25 krav.

Så gå efter Oeko-tex mærket, som det sikre valg for dig og dit barn.

 

STANDARD 100 by OEKO-TEX®  

Er produktmærket med tilnavnet TILTRO TIL TEKSTILER, der kan sættes på produkter der lever op til de krav der er fastsat i standarden.

  • Et produktmærke som sikrer at alle komponenter af et mærket produkt er testet for skadelige stoffer fx en sparkedragt som indeholder stof, sytråd, lynlås, bånd, og isyningsmærker.
  • En frivillig certificerings- og mærkningsordning med fire produktklasser, der har hver sine krav til indhold af skadelige stoffer.
  • En standard som er langt mere omfattende end lovgivningen i Danmark og EU (REACH) og derfor et godt redskab til at sikre overholdelse af lovkrav for skadelig kemi i produkter.
  • Verdens førende mærkning for tekstiler og tekstillignende produkter (også halvfabrikata) der er undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Glemt password?