Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Hårbånd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hårbånd/hår bøjle

Hos Newkids finder du selvfølgelig også de fine hårbøjler fra danske Léhof. Det blevet et stort hit at bruge hårbøjler både af børn og voksne.

Hårbøjlerne er blevet en ny trend, som de fleste er med på. Giv dit outfit lidt ekstra, med en af de fine hårbøjler fra Léhof. Hårbøjlerne findes i mange forskellige farver og print. Og sættes sammen med alt. Hårbøjler med blomster, og hårbøjle med velour findes der selvfølgelig også blandt de udvalgte modeller.

Hårbøjlerne fra Léhof kan gøre en kedelig hverdag fantastisk. Tror alle vi kender den situation hvor vi står foran spejlet og mangler lidt til håret, der pifter det lidt op, det netop derfor du skal vælge de smukke hårbøjler fra Léhof.

De fine hårbøjler er alle lavet i plastik med stof omkring. Tit oplever man at hårbøjlerne strammer bag ørerne, så man ikke kan holde ud af, have dem på længere tid af gangen. Med Léhof design har de haft stor fokus på at hårbøjlen kan tilpasses til hver enkel person. Derfor kan man udvide bøjlen, så den ikke strammer. Den kan nemlig strækkes ud næsten vandret, og på den måde vil den blive større, og derfor ikke stramme bag ørerne.

Så vil du have en perfekt hårbøjle som ikke strammer og giver hovedpine, skal du vælge LÈHOF.

 

Hårbøjlerne passer til både børn og voksne

De skønne hårbøjler kan bruges af børn fra ca. 3 år og op til voksne. Så du kan roligt bestille en hårbøjle til både din datter og dig selv. Måske skal i matche, eller også er der rig mulighed for at vælge mellem de forskellige farver og prints.  

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?