Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Hårelastikker

Alle varer i kategorien Hårelastikker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hårelastikker

Hos Newkids finder du et udvalg af mode hårelastikker. Vi bruger hår pynt som aldrig før, og derfor finder du de fineste hårelastikker hos os.

Hår pynt er blevet den nyeste trend, det alt lige fra hårelastikker til hårbøjler, som giver et rigtig fint og flot look i håret, også på den nemme måde.

Alle kan bruge de fine hårelastikker, det kræver ikke så meget at anvende dem i håret. Vi har lidt forskellige modeller på siden, alt fra store elastikker til små fine velour hårelastikker. Der findes også de små hårelastikker med sløjfe på.

Vi har hårelastikker fra Christina Rohde, som for hver sæson laver print, som passer til deres skønne kjoler og nederdele. Brug det som sæt, men også til mange andre fine ting i hverdagen eller til fest.

Léhof har vi også associeres fra, de laver de fineste produkter, og til rigtig gode priser, som både kan bruges af børn men også voksne. Det blevet et stort hit at mor og datter skal have det samme på, derfor kunne Léhof være et godt valg, da de laver mange forskellige styles, både ensfarvet men også med blomster print eller velour m.m.

På Newkids finder du også Milledeux hårpynt, det lidt mere piget tilbehør. De findes meget i de rosa nuancer, og gerne lidt prinsesse præget.  

Den nye trend er også at bruge de flotte hårelastikker, som pynte armbånd.

Derfor skal du bruge hårelastikker

  • Det holder håret væk fra hovedet
  • De nemme at bruge til hverdag og fest
  • De river ikke i håret, og gør derfor ikke ondt at tage ud
  • Det ser smart ud

 

Hårpynt vil altid være et sikkert gavehit, da mange elsker at de lige giver håret lidt mere pynt. Så mangler du en lille ekstra gave, er associeres altid et sikkert valg. Vi pakker naturligvis dine pakker flot og gratis ind.

 

Hos Newkids går i meget op i kunde tilfredshed, så vi gør alt for at kunden får den bedste oplevelse ved at handle på vores webshop. Vi står altid til rådighed hvis man skulle have spørgsmål, og hjælper gerne med at vælge de rigtige produkter netop til dig.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?