Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Hårspænder

Alle varer i kategorien Hårspænder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hårspænder

Hos Newkids finder du et bredt udvalg af tilbehør til håret, lige fra pandebånd til hårspænder til hårelastikker.

Vi har de fineste hårspænder til børn fra Milledeux, som er rigtig gode at bruge, da Milledeux benytter frisør clips i alle hårsløjfer, så de sidder godt fast i håret hele dagen. Vi har valgt et udvalg i de sarte rosa nuancer, da vi ved, at det ofte er denne farve, som passer bedst til ens garderode. Hårsløjferne findes i forskellige størrelser, afhængig af hvor stor man ønsker selve sløjfen.

Alle sløjferne er lavet i satinbånd, som gør den ekstra fine. Hårsløjferne kan bruges af alle, både fra nyfødt til voksne, kun ens fantasi sætter grænser for hvordan den kan bruges.

 

Hvorfor skal man bruge hårsløjfer fra Milledeux?

Det skal man fordi de nemme at anvende, og giver håret et ekstra fint look i hverdagen. Da alle hårsløjferne er lavet med clips, kan de holde håret væk fra hovedet hele dagen, uden man behøver være bange for den falder ud. Ingen af hårsløjferne har takker, så de river i håret, hvilket mange ikke kan lide.

Vi har også spænder til håret fra det danske mærke Léhof. Léhof laver de fineste spænder, som findes i en masse fine farver, og nogle med glimmer effekt. Spænderne kan anvendes på flere forskellige måder. Spænderne kan samle håret, på flere måder, kun ens fantasi sætter grænser. De er også rigtig fine at bruge hvis man skal til fest, for at give håret lidt ekstra pynt. Alle kan bruge spænderne, dog kræver det at man har lidt hår, at sætte med, ellers er det nok ikke særlig nemt. Léhof laver også mange andre ting, som bla. snabel spænder til håret, og deres meget populære hårbøjler, som vi sælger rigtig godt, og fra 3-4 års alderen og op til voksne.

Hårsløjfer og tilbehør til håret, kunne også være en rigtig god gaveide, hvis man lige mangler en lille ekstra ting. Det kunne også bruges som nogle små kalendergave, tror alle piger ville elske at få pynt til håret.

Hos Newkids står vi altid klar til at yde den bedste service til vores kunder, så de får den bedste oplevelse ved at handle på vores hjemmeside. Så har du nogle spørgsmål omkring vores produkter, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi pakker selvfølgelig også gerne dine pakker flot og gratis ind.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?