Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

HAMA Perler

Hama – Kreativ leg til alle børn i udvikling.

I barnets første leveår udvikles de mest basale evner

Skal lære at genkender farver

Gribe små genstande

Skelne former fra hinanden

Fornemmelsen af mængde

Hama produkterne giver børn allerede fra ca. 3 års alderen en kreativ udfordring.

Hama er nemlig tilpasset til at følge barnets udvikling fra lille til stor, og hjælper meget med at kontrollere barnets motorik.

Hama produkterne er begyndelse på lærerigt legetøj, og jo ældre barnet bliver, gøres Hama til kreativ hobby.

Hama er kreativ uog udviklende leg. Hama øger børnenes fysiske og mentale færdigheder på en sjov måde, så de føler de leger og foretager sig en del af deres udvikling.

Hvad er HAMA?

Hama er et spændende koncept med farvestrålende perler og perlepladerne.

Det gode ved Hama er, at man kan både lave simple og indviklede motiver, ved at lægge perler på en stiftplade, også kaldet perleplade.

Perlerne anbringes på de fine perleplader, indtil man har det ønskede motiv.

Hama perlerne kan bruges og flyttes som man ønsker, indtil de er strøget. Når de er strøget, kan perlerne ikke anvendes igen.

Ved omhyggelig strygning, kan perlepladerne bruges igen og igen.

Læg et stykke strygepapir oven på dit perlemotiv og brug et almindelig strygejern til at smelte perlerne sammen.

Lad perlerne afkøle nogle minutter, fjern derefter strygepapiret og træk motivet af perlepladen.

Overlad alt strygning til en voksen.

 

Hvorfor skal børn lege med HAMA?

Børn skal lege med Hama perler, fordi de udvikler deres motoriske færdigheder. De lærer at tælle perlerne, sammensætte farver, skelne mellem geometriske figurer og udvikler deres kreativitet.

Hama er velegnet til alle aldersgrupper, og der findes forskellige motiver og billeder dertil. Børnene kan både bruge deres egne kreative evner eller kigge efter billeder.

Børn har kæmpe fornøjelse af HAMA.

Hvad tilbyder HAMA?

Hama har et stort udvalg af perler i alle regnbuens farver, og stiftplader (perleplader) i mange forskellige former og figurer.

Hama udvikler hele tiden nye produkter, eller nye farver på perlerne, det kan være perler med glimmer mm.

 

Hama perler fås i tre forskellige størrelser:

MINI – 2,5 mm

Perlernes lille størrelse gør det muligt at lave meget detaljerede og komplicerede motiver og mønstre. Kun ens fantasi sætter grænser for mulighederne.

MEDI – 5 mm

Medi perlerne er den mest populære hos alle aldersgrupper. Hama anbefaler Medi perlerne fra ca. 5 år og derover, da børn over denne alder har udviklet deres motoriske færdigheder.

Børn og voksne har megen fornøjelsen af disse små plastperler, hvad enten de syr dem sammen, presser dem fast eller stryger dem.

Alt det kræver er fantasi, eller man kan følge HAMA motiver.

MAXI – 10 mm

Maxi er udviklet til små børn, som behøver større perler. Denne type perler er beregnet til børn fra ca. 3 år. Deres motoriske færdigheder er endnu ikke fuldt udviklet. Maxi perlerne er super gode, til at lærer farver, lærer at sammensætte farverne, og se udviklingen i at få en perleplade lavet færdig, og strøget.

Hvorfor stryge HAMA perlerne?

Børn elsker at lave gaver og forære dem væk, derfor er HAMA en meget god ide til børn, for de er stolte af at forære noget væk, de selv har designet og lavet.

Hama er meget populær blandt alle børn, da de elsker at se deres mesterværk blive strøget. HAMA giver glæde blandt børn og voksne.

Kreativt

Hama er det ultimative legetøj, som aktiverer brug af begge hjernehalvdele samtidig. Legetøj hvor børnene må bruge begge hjernehalvdele for at skabe en løsning, er yderst sjældent. Vi elsker HAMA.

 

Belærende

Hama perlerne fremmer hånd-øje koordinationen. Børnene lærer at kende og sammensætte farverne, at samle små genstande op og anbringe dem med præcision samt skelne mellem forskellige former. Hama laver et bredt udvalg af deres produkter, hvor man virkelig kan lærer en masse som farver og geometriske former.

Rent og sikkert

Hama perlerne beskadiger ikke tøj og møbler. Skulle nogle af perlerne ende i vaskemaskinen, bliver de blot skyllet ud uden at gøre skade.

Hvis man anvender Ham stryge papir, vil der ikke sidde rester tilbage på strygejernet.

Hama produkterne har gennemgået alle de relevante sikkerhedsprøver.

Hvis et barn sluger nogle perler, er der ingen grund til bekymring. Perlerne vil passere igennem barnet uden at gøre skade, da de er bløde og uden skarpe kanter.

 

 

 

 

 

Glemt password?