Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Jakker

Jakker til børn

Med det klima vi har her i Danmark, så har dit barn brug for mange forskellige typer jakker. Barnet har brug for et stykke overtøj, det kan få på, alt efter hvad sæsonen byder på.

Det kan fx være en forårsjakke som kan tages på netop når kulden har sluppet sit tag omkring marts og de første forårs fornemmelser begynder.

Eller en sommerjakke der kan bruges tidligt morgen eller sent aften hvor solen ikke har magten og det er lidt køligt, så dit barn ikke bliver forkølet.

Omkring september får dit barn brug for en overgangsjakke, en efterårsjakke eller en regnjakke så kan holde regnen ude og varmen inde, så der kan leges ude i det skønne efterårsvejr uden at fryse eller have det for varmt.

Sidst på året får børn så brug for vinterjakken, og det skal være én varm en af slagsen og helst med så mange funktioner som muligt.

Alle varer i kategorien Jakker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forårsjakke til børn

Så snart vinteren har sluppet sit tag og temperaturen stiger omkring marts, kommer foråret i Danmark. Alle glæder sig til at komme ud, og det er især børnene.

Her finder du vores udvalg af lækre forårsjakker til børn med masser af funktioner og udtryk der kan krydre hverdagen.

Alt efter hvad dit barns behov til en forårsjakke er, så kan sådan en jakke jo være mange forskellige jakker.

Vores forslag til en god forårsjakke til dit barn, vil være en let termojakke, da vejret om foråret her i Danmark kan byde på lidt af hvert.

En termojakke er en forårsjakke, som dit barn let selv kan tage af og på, både når man skal ind og ud, men også under leg udenfor hvis der bliver for varmt.

En termojakke er også perfekt som en køre jakke til en kort tur, så dit barn kan sidde i den i bilen forsvarligt, uden at tage den af.

 

Sommerjakker til børn

Selvom det er sommer, så har dit barn stadig brug for en tynd jakke det kan få på i perioderne hvor det måske ikke er over 30 grader varmt ude.

Så derfor kan man godt nøje med en tynd skaljakke, som ikke nødvendigvis er vind og vandtæt, men bare lige kan varme dit barn.

Nogle vælger en tynd regnjakke, som sommerjakke til børn, da det godt kan regne lidt en gang imellem i Danmark, men så skal man sørge for at købe en der tillader at barnet kan ånde igennem og holde en tilpas temperatur.

Det vigtigste af alt, når du skal vælge en sommerjakke til dit barn, det er at finde en hvor barnet kan lege og bevæge sig frit rundt uden jakken giver problemer.

 

Overgangsjakke til børn

Hvad er en overgangsjakke til børn og hvorfor er den så vigtig?

Det ligger lidt i navnet, overgangsjakke, det er en jakke dit barn kan bruge i overgangen fra én sæson til en anden. Der er to overgange i løbet af et år, nemlig fra vinter til forår og fra sommer til efterår. Det er i disse to perioder at det er vigtigt for dit barn at have det rigtige tøj på.

Man ser det hver eneste gang hos børn, men også voksne. Omkring marts hvor man føler at det er for varmt til vinterjakke, så hopper man direkte i sin tynde forårsjakke og derved risikerer man at blive syg.

Og fra sommeren hvor temperaturen begynder at falde og har brug for en jakke, men man syntes at det er alt for varmt til sin vinterjakke igen, så man bruger sin tynde sommerjakke helt indtil frosten kommer, der har man brug for en overgangsjakke, især som barn, hvor man stadig er ude i timevis. Har man en overgangsjakke som barn, så undgår man at have det for varmt, men undgår også at man får det for koldt og derved blive syg.

Vores bud på en overgangsjakke til børn vil derfor være en lækker softshell jakke eller termojakke, som er vandafvisende og åndbar. For det gode ved de typer jakker, er at de er fleksible og børn kan lege uhæmmet med dem på, på grund af at de er så lette.

 

Vinterjakker til børn – piger og drenge

Her finder du et lækkert udvalg af flotte og slidstærke vinterjakker til børn, både drenge og piger.

En vinterjakke er nok den sværeste jakke at købe, da der er så mange ting at tage stilling til. Det kan fx være om den er stor nok, er den for dyr, bliver mit barn glad for den, kan den holde, har jakken den rigtige farve og hvor tidligt skal jeg købe for at være sikker.

Vinterjakker til børn, er også den dyreste jakke de skal have, så det er klart at det er en beslutning der ikke er nem. For du vil selvfølgelig være sikker i dit valg.

Men vores erfaring med hensyn til vinterjakker til børn, er at pris og kvalitet følges rigtig godt sammen. Der er så stor fokus på disse jakker, så kvaliteten har fået et kæmpe hak opad fra alle leverandører. Og så skal man tænke på at det er alle de lækre detaljer som man betaler de sidste penge for.

Det vi hører fra alle pædagoger i institutionerne, er at de siger at de godt kan se på børnene hvem der har en dyr jakke eller flyverdragt på, da det er de børn der ikke har brug for at få nyt tøj på når de kommer ind, for de er dejlig varme og tørre. Det gør deres arbejde nemmere og giver en bedre oplevelse for børnene i hverdagen.

De ting som du skal være opmærksom på, er om vinterjakken er vandtæt, åndbar, slidstærk, smudsafvisende og størrelsen.

Du kan under hver jakke læse om dens funktioner og ud fra det vælge den rigtige vinterjakke til dit barn.

Her er nogle typiske Highlights fra de jakker du finder hos Newkids.dk

Highlight:

 • Vandtæt: Vandsøjletryk på 10.000mm.
 • Åndbar: 10.000 g/m2/24H.
 • Slidstyrke på over 50.000 rubs.
 • Mellemfoer i ThermoLite.
 • Vindtæt.
 • Smuds afvisende pga. coating + Taslan vævningen.
 • YKK Lynlås, som er markedes bedste.

Så har du brug for råd og vejledning, kan vi altid kontaktes, og vi står klar med den bedste service til dig. Og husk at du altid får 30 dages fuld returret og gratis fragt på vinterjakker.

Bestiller du inden kl. 13.00, så har du pakken den nærmeste hverdag.

 

Regnjakker til børn

Der er næsten ikke noget bedre end et godt sæt regntøj, man ved med sikkerhed at sit barn bare kan lege rund ude i regnen, uden at være bekymret for at det bliver drivvåd.

Det er så ærgerligt at tage sit barn ind efter 5 min leg pga. regnen går lige igennem.

Hos Newkids, går vi meget op i at finde de rigtige regnjakker, som både er vandtætte, åndbare, slidstærke, men også har det rigtige touch og finish, så det også er smart.

Metervaren kan godt være vandtæt, men det hjælper ikke noget hvis sømmene ikke er tapet, og derved bliver 100% vandtæt.

Når du skal vælge den rigtige regnjakke, så husk at den godt må være lidt for stor i størrelsen, da der også skal være plads til en tyk trøje indenunder regnjakken til børn. For hvis den sidder for stramt, så kommer den til at føles kold og fugtig.

Den må også gerne have gode lange ærmer, ellers hopper ærmerne op ad armen når barnet leger, og det bliver vådt.

 

Funktions jakker til børn

De fleste jakker nu til dags, er funktions jakker, da hver jakke har mindst én god funktion, som gør at jakken er perfekt til den sæson den er tiltænkt.

Her kommer nogle beskrivelser til de forskellige funktioner:

Vandtæthed:

At en børne jakke er vandtæt er rigtig godt, men hvor vandtæt er nødvendigt.

Mange jakker til børn har det man kalder for et vandsøjletryk på typisk 8.000-10.000 mm. Det betyder at jakkens overflade kan holde vand, der står i en 10 meter høj søjle (svarende til 3 etages bygning), ude.

Og det er mere end rigeligt, da de fleste oplever at et søjletryk på 3.000-4.000 mm. er nok og holder barnet tørt. Det er mere vigtigt at sømmene er tapet, så vandet ikke kan komme ind der.

 

Åndbarhed:

Barnet skal selvfølgeligt kunne lege og løbe rundt uden at blive overophedet i det varme tøj, det kan enten være en flyverdragt, en vinterjakke eller regntøj.

Og igen her er der ikke behov for en jakke til børn, der har en åndbarhed på 10.000 g/m2/24H, men det er der mange jakker til børn der har.

For at sætte det i perspektiv, så hvis et mellemstort barn bærer, en flyverdragt men åndbarhed på 3.000 g/m2/24H, i 8 timer, så skal barnet drikke mindst 1 liter vand for at få gavn af funktionen, da det først er der svedmængden opnås.

Men derfor er man da på den sikre side med de 10.000 g/m2/24H

 

Vandafvisende:

Jakker til børn bør altid være vandafvisende, da vandtæt ikke er nok. Selvom overfladen er vandtæt, så kan overfladen godt suge vand til sig hvis den ikke er vandafvisende. Det resulterer i at jakken føles tung, kold og våd, og derved nedkøler barnet.

Du kan teste om jakken er vandafvisende ved at spraye eller dryppe vand på jakkens overflade. Hvis der dannes små perler, som løber af jakken, er den vandafvisende og dermed god.

 

Slidstyrke:

En høj slidstyrke er altid godt. Det giver sig selv, desto højere slidstyrke, des bedre produkt.

Går barnet i børnehave eller skole, er der virkelig behov for en høj slidstyrke, da tøjet bliver udsat for lidt af hvert i løbet af en dag.

Produkterne testes på fabrikkerne ved at gnide overfladerne op ad hinanden, og det antal gange der skal gnides før at kun en lille fiber går over, det er altså slidstyrken.

Dvs. at er slidstyrken fx 50.000, så kan overfladen holde til at blive gnubbet 50.000 gange efter hinanden, før der er sket skade. Og det er rigtig mange gang.

 

Lynlås:

Et af de vigtigste ting ved jakker til børn, er lynlåsen. Den åbnes og lukkes mange gang i løbet af en dag, og skal derfor kunne holde til det.

Generelt er kvaliteten af lynlås inde for de sidste år blevet meget bedre, men der er stadig en producent, som laver de bedste, og der er YKK.

Er lynlåsen en YKK-lynlås, så er den god, da det er markedets bedste.

Selvom kvaliteten er god, så kan det gå i stykker hvis man ikke passer på, da en lynlås skal lukkes rigtigt, da alle tænder skal flettes rigtigt ind.

Får man startet forkert hver gang, så går der ikke lang tid inden lynlåsen går i stykker. Det ses ved at glideren går løs, tænderne knækker, syningen går løs, stoffet for neden flænser eller lynlåsen deler sig under leg.

Sørg derfor at lære dit barn at lyne rigtigt fra starten af, så i undgår en defekt lynlås inde i sæsonen.

 

Hvordan bør man vaske jakker til børn:

Generelt bør man kun vaske jakker, flyverdragter og overtøj til børn når det er nødvendigt, da hver vask slider på tøjet. Kan det tørres af med en klud, så gør det. Det skåner også miljøet på denne måde.

Men er uheldet ude, så skal det selvfølgelig vaskes, og her kommer lige lidt råd til dette:

 • Vask ved lave temperaturer og med lidt sæbe, helst flydende.
 • Vask med tech wash, da det giver en god vandafvisende overflade.
 • Tag hætten af hvis den kan og læg den løst ind i maskinen. (husk at fjerne pelse)
 • Lys lynlåsen, så den ikke ridser hul under vaske.
 • Lad jakker og flyverdragter tørre ved stuetemperatur, da tvangs tørring skader de fleste produkter.

 

Udsalg af jakker til børn

Med alle de forskellige typer af jakker der findes, alt efter sæson, vil der næsten altid være udsalg af jakker til børn.

Det er klart at det ikke er de nyeste jakker der lige er kommet hjem til kommende sæson, der er på udsalg, men det er de jakker som udgår fra tidligere sæsoner, eller hvis der er rester i løbet af sæsonen.

Generelt bør du ikke vente for længe med at købe jakker til dit barn, da du risikerer at du er for sent ude. Men har du is i maven og køber en jakke der er for stor, men har regnet ud at dit barn kan passe den næste år, så kan man spare mange penge.

Og behøver det ikke nødvendigvis at være den nyeste farve fra i år, men godt kan bruge sidste års farve, så er der tit penge at spare i starten af sæsonerne. For jakken eller flyverdragten til børn, bliver jo ikke dårligere af at have en tidligere farve.

Vil du være sikker på at få besked ved tilbud og udsalg, så tilmeld dig vores nyhedsmail og få direkte besked. Så kan du gøre en god handel før de andre.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?