Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Knast by Krutter

Mangler du noget smart og moderne tøj til den lille prins eller prinsesse, så kan du måske finde det du søger her fra Knast by Krutter.

Deres gode evne til at forny sig og skaber fantastiske flotte produkter, men samtidig beholde den gode Knast by Krutter-stil, er bare enestående.

Du kan finde søde baby body med skørt eller en lille festkjole til din lille prinsesse. Eller en smart trøje med bløde bukser til en cool dreng. Og til store børn kan du finde skønne kjoler.

Lad dig inspirere og lad os endelig høre hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Knast by Krutter kjoler

Knast by Krutter har et stort udvalg af yndige kjoler i flotte print og farver, pasforme og kvaliteter.

Alt efter hvad sæson det er, så vil der være sommerkjoler, sweat kjoler, kjoler med lange ærmer, kjoler med flæser, kjoler til fest og kjoler til hverdag.

Alle piger elsker at få en ny kjole på, så de ligner en lille prinsesse.

Men ikke alle kjoler er fine og til fest, mange af kjolerne fra Knast by Krutter er i frisk print og farver, lavet i de blødeste og elastiske kvaliteter.

Så kjoler fra Knast by Krutter kan også bruges i hverdagen, i institutionen eller skolen.

Body er ikke bare basis

En baby bodystocking er ikke altid bare en basis vare. Hvorfor skal den være ensfarvet og kedelig? Men nogle gange kan det også være for meget, hvis der er for meget larm på printet.

Derfor er baby body’er fra Knast by Krutter gode. Der er altid et stort udvalg af forskellige muligheder, både til dreng og pige.

Til hver kollektion findes der en ny inspirationskilde, hvor de forskellige print og detaljer bliver udvalgt.

Det kan være alt lige fra en lille påfugl til en ulv, men det kan også være noget mere simpelt, som fx harlequin mønster printet i flutte farver.

Men noget af det som Knast by Krutter er mest kendt for, er deres ruffle eller wingsleeve baby body’er. Det er bare nogle rigtig søde detaljer med flæser på skulder eller rundt på kraven.

En baby body fra Knast by krutter er altid lavet i en dejlig blød og elastisk kvalitet, så barnet har fri mulighed for at leget og bevæge sig rundt.

De velkendte wingsleeve

Det som Knast by Krutter nok er mest kendt for, er deres skønne Wingsleeves t-shirt og body.

Der er altid et stort udvalg af basis farver, som går igen år efter år, men der kommer også altid nye sæson farver, alt efter hvad moden siger.

Både t-shirt og body er så fine, og de er så nemme at sætte til både nederdel, jeans, joggingbukser, eller et par leggings.

De kan både bruges til hverdag i institutionen eller skolen, men de er så skønne til en fest, hvor de små vinger på skulderne pifter det hele lidt op.

Den lille prinsesse vil blive festens midtpunkt og alle vil sige hun ser yndig ud.

Pasformen i både wingsleeve t-shirt og body er slim fit og vil sidde flot tæt, men det gør bestemt ikke noget, da de alle sammen er lavet i en blød og elastisk kvalitet, som bare giver sig efter barnets bevægelser.

Leggings til en hver anledning

De skønne leggings fra Knast by Krutter er også altid et hit.

Lige meget om det er den helt basis leggings eller ruffle udgaven med rufler bagpå.

Det er det sammen med leggingsne, som med baby body’erne, de laves også i et hav af farver, lige fra skønne figurer og mønstre, og så til helt ensfarvede.

Men selvfølgelig er der forskel på om de printede udgaver henvender sig til dreng eller pige.

Leggings kan bruges hver dag, lige meget om det er til en tur i institutionen eller til en god fest.

Knast by Krutter tøj som sæt

Står du og mangler et rigtig sødt helsæt til den lille, så er det hos Knast by Krutter du skal kigge.

Til hver kollektion er det ikke kun printet der går igen til både toppe og bunde, men det gør farverne også. Dette gør det super nemt at sammensætte et helt sæt til både dreng og pige.

Det er også rigtig sødt med en lille gut eller prinsesse et helsæt i samme print eller farve.

Men det er selvfølgelige også nemt at matche andre styles til fra Knast by Krutter.

Hvornår kan man forvente Udsalg og gode tilbud

Selvom Knast by Krutter er rigtig populært mærke og er meget efterspurgt, så kan det ikke helt undgås at der vil komme en rest når sæsonen er ovre.

Tøjet er så fint, og vi syntes ikke det skal gemmes væk i kasser, så hos Newkids vil vi hellere have at tøjet kommer ud til nogle der får glæde af det.

Derfor vil der 2 gange om året være større udsalg, hvor vi skifter sæson fra fx sommer til efterår, eller vinter til forår. Det vil typisk være i januar og juli.

Det vil være her man kan gøre et godt kup og spare en masse penge. Der vil dog ikke være det store udvalg, så vi kan ikke garantere alle størrelser vil være tilstede.

Men kan man ikke vente til de store udsalg, så vil der også løbende komme kampagner og tilbud, hvor der vil være fokus på forskellige kategorier.

Vil man være sikker på at få besked som den første når der er gode tilbud, så kan du altid melde dig ind i kundeklubben. Så modtager du en mail når der ankommer nyheder på shoppen, eller er et godt tilbud.

Vask af Knast by Krutter

Alle styles fra Knast by Krutter er lavet til at blive brugt, og klare hverdagens strabasser.

De er lavet i bløde og elastiske kvaliteter, der gør at børn kan have det sjovt og lege.

Og når børn har det sjovt, så bliver de beskidte. Og det betyder vask af tøjet.

Vi anbefaler hos Newkids, at hvis tøjet ikke er beskidt, så vask det ikke, men nøjes med at lufte det. Det skåner både tøjet, da vask slider tøjet, men det skåner også miljøet, ved at spare på vasketøjet.

Men skal det vaskes, så vask styles med i samme farve sammen. Vend altid vrangen ud på tøjet og lyn evt. lynlås, så den ikke kradser hul i noget. Vask altid på så lav temperatur som muligt, det er bedst for miljøet.

Når tøjet skal tørres, så undgå tørretumbleren. Den slider voldsomt på tøjet og det vil minimere levetiden for tøjet. Lad i stedet tøjet lufttørre og undgå også skyllemiddel, da det er hårdt ved farverne.

Overholdes dette og du vil have frisk og nyt tøj til den lille i længere tid.

OEKO-TEX Standard 100 Certificeret

Mange af Knast by Krutter’s styles er testet og godkendt af verdens førende sundheds- og miljømærkning. Det giver tiltro til tekstilerne.

Det vil sige at produkter der bærer mærket oeko-tex standard 100 certificeret er testet for sundhedsskadelige kemikalier og giver derfor dig og din familie en effektiv beskyttelse mod uønskede skadelige stoffer i tekstilerne.

Historie om Knast by Krutter

Knast by Krutter blev grundlagt i 2012 i Århus – Danmark af Birgitta Sonn, som også er designeren bag de mange fine produkter.

Sortimentet spænder bredt og fås i størrelser fra 0-10 år og er både til drenge og piger.

Inspirationen finder Birgitta Sonn i Nye Nordiske traditioner og hun leger meget med farver og grafiske figurer, hvor kun fantasien er hendes grænse.

Ud fra det, kreerer hun fantastiske og moderne styles, som er komfortable for børn.

Som sagt, så er basen i Århus, og det er også der deres fine butik ligger, som hedder Krutterhuset.

Glemt password?