Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Købmandsleg

Alle varer i kategorien Købmandsleg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbehør til købmandsleg

Hvis der er noget hvor børn lærer og udvikler sig mest, så er det når de leger rollespil. Og det er der rig mulighed for med alt det tilbehør der findes til købmandsleg.

Der kan gå flere timer hvor der hygges og leges.

Udover butiks-/køledisk, med hylder, hvor varerne udstilles, og kølerum til frostvarer, så der kan sælges masser af dagligvarer, ligesom når barnet er med mor og far nede og handle, så findes der også en super sød markedsbod i træ med tilbehør, hvor der kan sælges alt lige fra frugt og grøntsager, til diverse brød. Med til markedsboden følger kugleramme, lige som i din barndom, hvor priserne kan regnes ud på, en tavle til at skrive dagens tilbud på og en vægt til at veje frugt og grønt på.

Hvis man er til søde sager, så findes der også en konditor bagerdisk, hvor de lækreste kager udstilles og sælges til højeste bydende.

Både butiks-/køledisk, markedsbod og konditor bagerdisken er i samme højde, så de kan sagtens stå i forlængelse af hinanden og danne en rigtig lækker lege købmandsbutik, hvor timevis af leg kan finde sted.

Til at transportere alle varer hjem er der små skønne stofposer med hank og en sød indkøbsvogn i træ, hvor der er plads til at dukke Lise kan komme med på tur.

Alle ting er lavet i lækkert træ og står rigtig flot.

Lege købmandsbutik

Så der kan rigtig bygges en flot lege købmandsbutik med alt hvad hjertet begærer.

Udover de ovennævnte produkter, så er købmanden også blevet moderne, så nu kan han også lave lækre pizza i hans ”træstens” ovn, og servere kolde slushice til fra sin slushice maskine i træ.

Til dessert kan han gå hen til sin slikbutik eller sin lille isbod og friste købende kunder i sin lege købmandsbutik.

Det er så hyggeligt at komme på besøg i børnenes lille købmandsbutik og de kan bruge uendelig af timer på sjov og lærerig leg.

Lege købmandsvarer

Din lille købmand skal heller ikke gå ned på udvalget af varer i sin lille lege købmandsbutik, så derfor finder du her i denne kategori, et stort udvalg af en masse dagligvarer, som dit barn sikkert kender fra hverdagen, den eneste forskel er at det er lavet af træ.

Udover de almindelige dagligvarer, som mælk, yoghurt, frugt, grøntsager, havregryn, smør, æg, ketchup og mange mange flere, så findes der også specialiteter, som bamsespegepølse, macarons, flødeboller, tærter, romkugler, chips, hotdag, kagemand, Kaj kager, Nutella og meget mere.

Til at bære alle tingene rundt på indkøbsturen, fås der en lille metalindkøbskurv, som er nem at bruge og når man kommer til købmandens kasse, har han selvfølgelig et smart kasse apparat i træ, som kan tage imod både kort og kontanter og regne rigtigt. Og selvfølgelig finder du også her fine små legepenge i træ og papir.

Alle dagligvarer og specialvarer har nogle gode priser, så de nemt kan gives i gave til enten fødselsdag, jul eller bare ren forkælelse.

Husk at hvis du ønsker det, så vil vi rigtig gerne pakke tingene pænt ind i enten pige eller drenge papir. Det eneste du skal gøre, er at markere det i købsfasen.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?