Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Legekøkken

Alle varer i kategorien Legekøkken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor legekøkken i træ

Der er en del fordele ved at vælge et legekøkken i træ til dig barn, både miljøvenlige og bruger venlige fordele.

For det første, så er et legekøkken lavet af træ, meget mere miljøvenlig end et legekøkken i plast. Dels pga. at plast kræver mange flere ressourcer at producere end træ gør, og træ er et naturligt produkt, så det kræver heller ikke så meget at skille sig af med et produkt i træ når den tid kommer.

Men der er også udseendet og udtrykket i et legekøkken træ, i forhold til et legekøkken plast. Et legekøkken træ, tager sig bedre flot ud i et hjørne på børneværelset, eller legerummet, ja det pynter endda selv i en stue eller opholdsrum, hvor barnet kan lege mens forældrene også laver mad.

Men lyden når lågerne lukkes og åbnes og der arbejdes i det lille legekøkken, er bare mere behageligt at høre på, end hvis legekøkkenet er lavet i plastik.

Så hos NewKids vil vi til hver en tid anbefale at man altid køber sit legekøkken i træ i stedet for plast.

Hvad findes der af tilbehør til legekøkken

Hos NewKids har vi valgt at fokusere på det danske mærke MaMaMeMo, som er et familiefirma der producerer legetøj og tilbehør i god kvalitet, til gode priser.

Men hvad kan man så få til sit legekøkken i træ?

Det hurtige svar er alt som du har i dit køkken. Næsten.

Du kan fx få det der hedder legekøkken i træ, som indebærer en ovn, kogeplade, emhætte, vask, skab, som fungerer som køleskab og en tavle til at skrive dagens menu på.

Til dette kan købes rigtig mange ting, som fx opvaskemaskine, stort køle/fryseskab og pizza ovn.

Ud over disse større ting, så kan man også få fyldt køkkenet op med lækkert legekøkken tilbehør, som fx træredskaber, pander og gryder, håndmixer i træ, røremaskine i træ, blender i træ, elkedel i træ, brødristersæt i træ, vaffeljern, spisestel i royal design, kaffemaskine og mange andre ting.

Udover diverse tilbehør til legekøkkenet, så findes der endnu mere legemad i træ og træ produkter til købmandsleg.

Læs mere om legemad og købmandsleg.

Hvornår er der legekøkken tilbud

For at yde en ekstra god service, så er der altid et godt tilbud på legekøkken træ og tilbehør. Det vil løbende skifte fra produkt til produkt gennem hele sæsonen, så der altid vil være noget at vælge mellem for dig.

Skulle det ske at du missede et godt tilbud, så kontakt os endelig og vi vil se hvad vi kan gøre for dig.

Men da mange af tingene er faste lagervarer og ikke lige sådan er sæson varer og udgår, så vil legekøkken i træ ikke komme på udsalg når sæsonerne er slut, ligesom det er med modetøj.

Så tilbud på legekøkken træ og tilbehør vil være når der er fødselsdags tilbud, weekend tilbud, eller andre kampagner.

Vil du være sikker på at vide hvornår det sker, og ikke gå glip af et godt tilbud, så kan du altid tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage en mail når du kan spare penge eller der er kommet nyheder.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?