Fri fragt på ordre over 599kr.
Fragt fra 45 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Legetøj


Alle varer i kategorien Legetøj

Legetøj til børn

Der er intet som skaber mere glæde end noget godt legetøj, det gælder både barnet der leger med det, men også dig som forældre når du ser at barnet tager det samme stykke legetøj frem gang på gang. Så ved man bare det er givet godt ud.

Her på siden finder du et stort udvalg af lækkert trælegetøj fra det danske brand MaMaMeMo.

De er kendt for deres flotte og let genkendelige legetøj, hvor alt er lavet i træ.

Og netop det at de er lavet i træ, er grunden til at vi er stolte af at forhandle MaMaMeMo. Mange undersøgelser peger nemlig på at hvis legetøjet er simpelt og uden lyde, så vil barnet bruge sin fantasi mere og derved leve sig mere ind i legen da det selv skal lave lydene.

Dette er med til at udvikle barnet i højre grad og når barnet når en alder hvor rollespil er muligt, så vil det blive endnu mere.

 

Legekøkken i træ

De flotte legekøkken elementer fra MaMaMeMo, som fx Køle og fryseskab i træ, legekøkken i træ, opvaskemaskine i træ, konditor bager disk i træ, markedsbod i træ og mange flere ting, er nogle flotte produkter, så det er ikke noget man behøver at gemme væk på et legeværelse, de kan sagtens stå og pynte i et hjørnet ar stuen eller køkkenet.

Hvis de står fremme i de rum hvor familien er mest, så bliver det også hurtigt en del af familiens dagligdag, med at lege mens der laves mad.

Børn opfanger nemlig rigtig nemt de ting mor og far laver i køkkenet, og efterligner det i deres eget køkken.

Og alle de forskellige produkter som vi fører fra MaMaMeMo, er ting de kan relatere til, da det alt sammen er ting de ser i dagligdagen.

Fri fragt på ordre over 599kr.
Fragt fra 45 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?