Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

MaMaMeMo

Alle kunder er enige, de elsker MaMaMeMo. Og det er der en grund til.

Køb selv MaMaMeMo til dit barn og i vil elske det.

Forestil dig at du lige har hentet dit barn fra institutionen og slet ikke have tid til andet end at kommer hen i det lege hjørne, hvor der er indrettet en hel kiosk med tilhørende køkken.

Fantasien får frit spil og timer kan gå. Der bliver købt ind og solgt igen. Der bliver bagt og smagt. Der bliver ryddet på bordet og vasket op igen. Der bliver sludret over en kop kaffe og far får da lige én når han kommer hjem.

Én af grundene til at det er sådan et hit hos alle børn, er at alle tingene er noget de ser forældrene bruge i hverdagen og som de bare leger videre på.

Det er så skønt at se når legekammerater kommer på besøg, så ved de med det samme hvad det hele går ud på. Det spreder utrolig meget glæde.

Hvorfor vælge MaMaMeMo

Som nævnt tidligere er MaMaMeMo et kæmpe hit hos alle børn.

Fortælling fra tilfreds kunde:

”Vi kan bare se med vores mindste pige. Hun har lært så meget af at lege så mange timer i det lille køkken med sin storesøster.

Og det er ikke kun om de forskellige ting er en is eller en mælk eller en kage, men også selv så simpelt en ting som at lege rollespil. Det er noget pædagogerne rigtig kan se oppe i vuggestuen.

Efter at vi har fået trælegetøj fra MaMaMeMo, er vi begyndt at ligge mærke til at de ting vi smider ud, enten pga. at de er gået i stykker eller børnene er blevet trætte af dem, det er plastik legetøj.

Børnene bliver hurtigere træt af legetøjet i plastik end det i træ. Lejetøj i træ har også en slags tidsløst design over sig, så det godt kan gemmes væk i lang tid og tages frem igen og så være populært på ny igen.

Det er da dejligt at have noget der kan bruges i mange generationer fremover. ”

Historien bag MaMaMeMo

Mamamemo er en produktserie fra det danske familieejede firma AM-Leg. Mamamemo er et af de førende firmaer indenfor legemad i træ til børn.

Mamamamo er særligt kendt for deres træ mad og købmandslegetøj, hvor man også kan få et super fedt legekøkken med tilhørende køleskab.

Deres udvalg af legetøjsmad spænder bredt uanset om du ønsker trækage, lagkage, kajkage, isbod, legekøkken, køleskab, træfrugter, trægrøntsager, legepenge, kasseapparat, kopper, tallerkener, gryder.

Eller fx. deres super populære kagemand eller kagekone i træ, samt de topsælgende legetøjsmad som enkeltdele hvor du kan få alt fra havregryn, mælk, Nutella (mamatella), kakaomælk, juice og meget mere.

 

Hvorfor er leg og læring vigtigt for dit barn

For at kunne begå sig socialt med andre, er det vigtigt at kunne forstå sig på andres behov og grænser.

Man ser det for alvor rigtigt hos børn når de kommer i børnehaven. Der er rigtig mange børn, og i forskellige aldre.

De børn der har en ældre søskende har derfor en lille fordel, når det gælder om at begå sig socialt med de andre i sjov og leg.

En af grundene til det er at de har lært så meget af sin ældre bror eller søster når de har leget rollespil hjemme på værelset.  

 

Legetøj i træ eller plastik

Trælegetøj kræver at dit barn skal involvere sig i legen, og med det menes at der ikke er knapper man skal trykke på og lyd kommer ud eller en fjernbetjening som får legetøjet til at bevæge sig, mens barnet bare kan sidde og kigge på.

Nej dit barn skal selv manuelt skubbe, trække eller lave lydene. Med andre ord, så skal barnet selv bruge sin fantasi til at gøre legetøjet levende.

Barnet bestemmer selv hvad kaffemaskinen siger når den brygger nyt kaffe, eller hvor kold isen fra isboden er. Selv når kagemanden skal skæres ud, skal man passe på at man ikke skærer fingrene på den lille trækniv.

 

Trælegetøj fra MaMaMeMo er mindre belastende for miljøet og dit barn

Træ indeholder ikke plast eller giftstoffer, som legetøj i plastik gør. Det er lavet af naturlige materialer og sikrer dermed dit barns sundhed.

Trælegetøj kræver kun træ og evt. lim eller skruer og lejlighedsvis maling. De ting har langt mindre belastning på miljøet end plast og batterier. som indeholder zinkchlorid, alkaliske, lithium, NiMH og bly.

Plast tager hundrede af år at nedbryde og træ har mindre ressourcekrævende omkostninger, især når de kommer fra bæredygtige plantager.

 

Nyheder fra MaMaMeMo

Hvem kan ikke lide nyheder, og hos MaMaMeMo er der garanti for nyheder. Der bliver nemlig introduceret nye artikler hver sæson.

Nyhederne varierer hele tiden, så det kan både være spændende frugt man kan dele ud, nye kaffekrus til et godt selvskab, eller en kæmpe butiksbod med køledisk.

Her til sommer kommer der for eksempel en markedsbod med tilbehør, så der rigtigt kan handles med alverdens frugt og grønt, eller hvad den lokale købmand nu kan finde på.

Eller hvis man får fine gæster, kan man både servere te med citronskive i sammen med tilhørende elkedel. Kan man ikke lide te, kan de få en tår kaffe af kaffestellet i retro stil.

Glemt password?