Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret
Mandalas malebog - Dinosaurer er lagt i kurven

Mandalas malebog - Dinosaurer

fra Varenr. 2485611
mandalas-malebog-dinosaurer
DKK 59,95
Onesize
2 på lager – 1-2 dages levering
Sjov og skøn malebog fra Mandalas

Mandalas malebog - Dinosaurer

Mandalas med Dinosaurer er et hit til seje drenge og piger. Tina Klemmensen er selv stor dinosaurus-fan og har håndtegnet de skønne motiver. Tegningerne ender med at blive farvestrålende kunstværker, når de er farvelagt. De kan hænges direkte på væggen eller gives som gave til én, du holder af. Motiverne kan ligeledes bruges som skabeloner til vindues- eller glasmaling.

Skab ro omkring barnet, når det maler Mandalas, sluk for musik og fjernsyn. Sæt dig også sammen med dit barn ind imellem, vælg et Mandalas mønster, du har lyst til at farvelægge og lad roen sænke sig. Alle aldre er lige godt underholdt og oplever samme ro og fordybelse.

Den danske hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen siger: "Mandalas malebøgerne er et udmærket redskab til at hjælpe koncentrationen på vej. Hjernen kommer ind i en rytme, når mønstrene farvelægges og netop den form for hjerneaktivitet er basis for ro og koncentration."
 
Indbindingen af bøgerne er foretaget, så hver enkelt side kan tages ud. Det er dejligt for et barn at fordybe sig i og flere venner kan dele en malebog. Papiret er kartonagtigt tykt. Der er kun trykt en Mandala på den ene side.

Farvelægning af Mandalas skaber afslapning og koncentration. De systematiske Mandalas mønstre virker beroligende for børnene og de lærer at fordybe sig.

Format: 21 x 27 cm

32 sider

Fra 4 år

200g bæredygtigt FSC papir

Trykt i Danmark

mandalas-malebog-dinosaurer

Mandalas malebog - Dinosaurer

blev lagt i kurven

Til kurven ›
Måske du kunne være interesseret i

Glemt password?