Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret
Mandalas malebog - Mini Blå er lagt i kurven

Mandalas malebog - Mini Blå

fra Varenr. 1891847
mandalas-malebog-mini-blaa
DKK 39,95
Onesize
2 på lager – 1-2 dages levering
Fin lille malebog fra Mandalas

Mandalas malebog - Mini Blå

At male Mandalas er en hyggelig, kreativ og beroligende aktivitet i en ellers hektisk tid. Leg med de spændende former og nyd frigjortheden fra vante farvekombinationer. De flotte arketypiske Mandalas mønstre er til både store og små.

Bogen har en størrelse, så den er lige til at tage med - på ferien, i flyvemaskinen, i sommerhuset, på restauranten.

Mandalas malebøgerne giver fælles oplevelser på tværs af generationer. Alle aldre er lige godt underholdt og oplever samme ro og fordybelse. Sluk fjernsyn og mobiler og nyd at farvelægge de smukke mønstre. Der er rum til mange gode snakke, mens I sammen fordyber jer.

Det systematiske forløb i mønstrene virker beroligende, styrker koncentrationsevnen og fastholder fokus. Den danske hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen siger: "Mandalas malebøgerne er et udmærket redskab til at hjælpe koncentrationen på vej. Hjernen kommer ind i en rytme, når mønstrene farvelægges og netop den form for hjerneaktivitet er basis for ro og koncentration."

Malebogen er indbundet, så hver enkelt side kan tages ud for sig. Det er nemt, når der skal farvelægges og flere kan dele en malebog. Papiret er kartonagtigt tykt og der er kun trykt en Mandala på den ene side.

De farvelagte Mandalas kan bruges som kort eller hænges direkte på væggen. Motiverne kan ligeledes bruges som skabeloner til vindues- eller glasmaling.

Format: 13,5 X 13,5 cm

32 sider

Fra 4-99 år

 170g bæredygtigt FSC papir

Trykt i Danmark

mandalas-malebog-mini-blaa

Mandalas malebog - Mini Blå

blev lagt i kurven

Til kurven ›
Måske du kunne være interesseret i

Glemt password?