Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret
Mandalas malebog - Mini Pink er lagt i kurven

Mandalas malebog - Mini Pink

fra Varenr. 1891878
mandalas-malebog-mini-pink
DKK 39,95
Onesize
1 på lager – 1-2 dages levering
Sød lille kreativ malebog

Mandalas malebog - Mini Pink

Bogen har en størrelse, så den er lige til at tage med - på ferien, i flyvemaskinen, i sommerhuset, på restauranten. Mønstrene i denne bog er smukke arketypiske Mandalas mønstre. De farvelagte Mandalas kan bruges som kort eller hænges direkte på væggen. Motiverne kan ligeledes bruges som skabeloner til vindues- eller glasmaling.

Mandalas malebøgerne giver fælles oplevelser på tværs af generationer. Alle aldre er lige godt underholdt og oplever samme ro og fordybelse. Sluk fjernsyn og mobiler og nyd at farvelægge de smukke mønstre. Der er rum til mange gode snakke, mens I sammen fordyber jer.

Det systematiske forløb i mønstrene virker beroligende, styrker koncentrationsevnen og fastholder fokus. Den danske hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen siger: "Mandalas malebøgerne er et udmærket redskab til at hjælpe koncentrationen på vej. Hjernen kommer ind i en rytme, når mønstrene farvelægges og netop den form for hjerneaktivitet er basis for ro og koncentration."

Indbindingen af malebogen er designet, så hver enkelt side kan tages ud for sig. Det er nemt når der skal farvelægges og flere kan dele en malebog. Papiret er kartonagtigt tykt og der er kun trykt en Mandala på den ene side. Det anbefales, at male Mandalas udefra og indefter. Vigtigst er dog, at der følges en retning.

Format: 13,5 X 13,5 cm

32 sider

Fra 4-99 år

170g bæredygtigt FSC papir

Trykt i Danmark

mandalas-malebog-mini-pink

Mandalas malebog - Mini Pink

blev lagt i kurven

Til kurven ›
Måske du kunne være interesseret i

Glemt password?