Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Milledeux

Velkommen til et skønt univers af hårpynt fra Milledeux.

Alle piger elsker at have sløjler og pynt i håret, så derfor er Milledeux det rette valg.

Alle produkterne er håndlavet, og er med markedets bedste spænde, så de holder

hele dagen. 

Produkter fra Milledeux findes i forskellige modeller og farver, og kan bruges til alt og

af alle, både store og små. De sidder nemlig godt fast i håret, om det kort eller langt.

Brug dem til hverdag, men de ville også passe perfekt til festlige lejligheder.

 

Fordele ved Milledeux

  • Nikkefri metal
  • Sidder fast i håret hele dagen
  • Pynter flot i håret
  • Sidder fast selv i fint og kort hår
  • Uden skadelige kemikalier

 

Hvorfor skal man vælge Milledeux?

Man skal vælge Milledeux hår pynt, fordi de er håndlavet, og spændende er lavet i alligatorhårklemmer, som er de bedste på markedet (alle frisør bruger disse spænder), de er uden tænder, der ødelægger håret, men samtidigt er de stærke nok og sidder perfekt i selv meget fint og kort babyhår.

Milledeux er ikke bare spænder, men spænder med kærlighed, de er alle håndlavet, og af bedste kvalitet.

Stoffet samt båndet som bliver brugt i produkterne er alle gennemtestet og oeko-tex certificeret, hvilket betyder de uden sundhedsskadelige kemikalier.

Milledeux er håndlavet

Alle produkter fra det danske mærke Milledeux er håndlavet, så der virkelig lagt kærlighed i hvert eneste produkt. Derfor kan du også opleve, hvis du køber flere spænder, at de ikke er 100% ens, hvilket også gør dem unikke.

Alle produkterne bliver leveret i en rigtig flot indpakning, med et lille sødt kort med logo på. Alle hårspænder og hårbøjler fra Milledeux er fremstillet i nikkefri metal og er Oeko-tex certificeret stof og bånd.

Farvevalg af Milledeux 

Milledeux laver næsten alle regnbuens farver, men vi har valgt med hjertet på vores webshop, og derfor kan du finde de fine sløjfer i de rosa nuancer, da vi mener det en rigtige prinsesse farver.

Design bag Milledeuxs produkter

Milledeux gør meget ud af design på deres produkter, de laver alle deres modeller af sløjfer, hårspænder og hårbøjler i et bredt udvalg af alle regnbuens farver.

Hver sæson kommer der nyheder, i form af nye farver, og til højtider kommer der tema, som f.eks. skolestart, jul, påske osv.  

Priser på Milledeux

Milledeux priser er til rigtig fine penge, når man tænker på de er håndlavet og lavet i Oeko-tex. De kommer desuden også i flot cellofan indpakning. Også er de også lavet med alligator spænder, som er de bedste på markedet.

Udsalg

Milledeux udsalg er ikke så sæson præget som alle andre tøjmærker, der skifter hver sæson. Derfor finder man sjældent Milledeux på udsalg hos os.

Vi supplere hele tiden vores lager op. Der kan selvfølgelig komme nogle modeller, som ikke har solgt særligt godt, som skal sælges ud, ellers holder priserne til vejledende.

De kan selvfølgelig også nedsættes i forbindelse med kampagne, fødselsdag på webshoppen. 

Milledeux bruger nikkefri metal

Oeko-tex certificeret stof og bånd

OEKO-TEX Standard 100 Certificeret

Alle produkter fra Milledeux er testet og godkendt af verdens førende sundheds- og miljømærkning. Det giver tiltro til tekstilerne.

Det vil sige at produkter der bærer mærket oeko-tex standard 100 certificeret er testet for sundhedsskadelige kemikalier og giver derfor dig og din familie en effektiv beskyttelse mod uønskede skadelige stoffer i tekstilerne.

Historie

Milledeux er et dansk familieejet brand, der fremstiller det fineste hårpynt til piger. Alle deres produkter er håndlavet og lavet i den bedste kvalitet.

Designeren bag Milledeux hedder Sofie, og idéen til Milledeux opstod, da hendes datter Emilie kom til verden.

Som alle andre mødre, syntes Sofie hendes datter fortjente det allerbedste – og ingen hårspænder på markedet var af passende standard.

Derfor besluttede hun sig at producere sin egen hårpynt og tilbehør til børn.

Glemt password?