Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Mini A Ture

Mangler du en sød lille kjole til din lille prisesse eller måske et smart sæt tøj til den seje dreng, som ikke bare er pænt, men også meget komfortabelt at have på.

Så er det danske mærke Mini A Ture lige noget for dig.

Deres sortiment spænder bredt, lige fra basis hverdagstøj, til flotte kjoler og skjorter. Så man kan rolig sige at du kan få klædt dit barn godt på.

Hos Newkids udvælger vi nøje det bedste til dig. Du kan finde alt til både dreng og pige fra 0 – 10 år.

Deres kollektioner er delt op i to kategorier, en med basis tøj, som fx baby body, bukser, trøjer og bluser, i de kendte farver, som hvid, grå, blå m.m. Og så en hoved kollektion, med alt det nye og smarte, som er kreeret ud fra tidens mode og tendenser, og så i en masse spændende farver.

Mini A Ture er meget inspireret af børns fantasi, deres sans for kreativitet og den naturlige nysgerrighed de nu har. Børns måde at skabe overraskende universer og finurlige historier, som ikke altid giver mening.

Så kig rundt på siden og lad dig inspirere.

Stolte Værdier

Mini A Ture blev skabt i år 2002, med drømmen og ambitionen om at skabe et fashion brand til børn. Et brand som børn selv er vilde med. Det skulle have et unikt design og samtidig skulle det være behageligt at have på. Og det skulle være et brand som ikke ville gå på kompromis med kvaliteten.

Derfor fastsatte de tre grundværdier for hele brandet, som altid skulle være den røde tråd.

Small is free

”Vi tror på, at børn skal være frie, selvsikre og lykkelige. De skal have frihed til at stå ved sig selv og have modet til at stå op for andre. Frihed til at bevæge sig ubesværet gennem livet og legende omfavne verden med et åbent sind. Alle børn skal accepteres og have troen på sig selv.”

Small is cool

”Vi ønsker at børn med Mini A Ture kan udtrykke sig stilfuldt på deres helt egen måde. Vi går ikke på kompromis med hverken trends eller friheden til bevægelse. De små detaljer tæller.”

Small is adventurous

”Med vores skandinaviske rødder, ved vi, hvordan skiftende vejrforhold kræver det rette tøj. Fra de magiske, lyse og varme sommerdage til de hyggelige, kolde og mørke vinteraftener – vores børn skal altid være klædt på til at møde verden.”

 

Mini A Ture Vinterjakke & Vinterflyverdragt

Hvem elsker ikke Mini A ture vinterjakke til børn. Mini A ture vinterjakker og flyverdragter findes både med og uden pels. Der tænkt over alle detaljer ved deres skønne overtøj, så alle kan benytte overtøjet i en aktiv hverdag, hvor leg er vigtig. Vinterjakker og flyverdragterne er rigtig bløde og lækre at bevæge sig i, hvilket er meget vigtig for børn, så de har fri bevægelighed når der skal lege og hygges. Modellerne findes i rigtig mange farver, der de skifter fra sæson til sæson. De laver både vinterjakker, anorakker, flyverdragter, skibukser, lækre ski handsker. 

Mini A Ture vinterjakker og flyverdragter med pels, er et sikkert hit hver efterår. De skønne pelse giver et helt unik udseende, og giver lige det sidste design. Alle pels kan tages af og på med lynlås i hætten. Alle pelse Mini A Ture benytter på deres produkter, stammer fra finske vaskebjørne. De bliver skudt i deres naturlige omgivelser for at regulere bestanden af denne art, så de forsat kan leve i harmoni med andre dyrearter i området. Vaskebjørnene bliver derfor ikke skudt fordi vi bruger dem til pels, men for at regulere området med de forskellige dyrearter. Dette kaldes Wildlife Preservation Certification. Ved denne metode kan de spore, hver enkelt pels som bliver brugt. Dette er en meget vigtig faktor for Mini A Ture for at bevare et globalt miljø, hvor man behandler dyrearter etisk korrekt og humant.

Mini A Ture er NAFA certificeret (Wildlife certification on fur)

 

I Mini A Ture kollektioner burger de ingen skadelige stoffer og heller ikke perfluorerede stoffer.

I overtøjet benyttes der en coating på undersiden, der gør materialet vand – og vindtæt samtidigt med at det er åndbart. Overfladen får en varmebehandling, der gør materialet smudsafvisende. Derfor er Mini A ture overtøj altid et sikkert valg til dine børn.

Alle vandtætte metervarer til overtøj er Oeko-Tex-certificerede

 

Hvorfor skal du vælge Mini A Ture overtøj til dine børn?

 • Kvaliteten er lækker og blød, så barnet nemt kan bevæge sig
 • De har indvendige vindstoppere
 • Overtøj som holder hele sæsonen
 • Høj farveægthed, så den kan vaskes flere gange
 • Smudsafvisende, så hvis den er lidt beskidt, kan den bare tørres ren med en våd klud
 • Holder dit barn varm hele dagen

Fordele ved Mini A Ture vinterovertøj:

 • Oeko-tex
 • Vandsøljetryk på 10.000 mm
 • Åndbarhed på 10.000 g/m2
 • Tapede sømme
 • Aftagelige hætte
 • Reflekser

Mini A Ture Sommerjakke

Hver forår kommer Mini A Ture med deres skønne sommerjakke, som rummer af kvalitet, design, og med mange funktioner. Hos Mini A Ture er børnene en del af deres design, for man inddrager børns fantasi og kreativitet i deres hverdag. For børn er det vigtig at tøjet er nemt og hurtig at tage på, og dejligt og bevægeligt at have på i deres aktive hverdag med fart over feltet. i Hver sæson kommer der nye spændende farver og modeller. Deres klassiske modeller, er enten den med lynlåsen bagpå med deres spidse hætte, er den med lynlåsen foran. Alle sommerjakkerne er udstyret med miniature velkendte stjernerefleks. 

Som forældre stiller man store krav til overtøj til sine børn. Det er nemlig vigtig at børn, både kan holde varmen, undgå alt blive våd, men samtidig også kan ånde i jakkerne.

Mini A Ture sommerjakker er til alle, både babyer, børn, drenge og piger. Jakkerne er lavet så man frit kan bevæge sig, og lege og være aktiv.

Alle jakker fra Mini A Ture lever op til alle sikkerhedskrav. De er kendt for deres høje grad af funktionalitet, lækkert og klassisk design og så selvfølgelig deres holdbarhed.

 

Hvorfor skal man vælge en sommerjakke fra Mini A Ture?

Det skal man fordi jakken rummer så mange gode kvaliteter, så dit barn for det bedste overtøj til årstiden. Hvis man er til klassisk design, og god kvalitet. De fine sommerjakke har smudsafvisende, så de kan tørre over med en fugtig klud. En sommerjakke som holder facon og farve hele sæsonen.

Fordele ved sommerjakker:

 • Mini A Ture signatur stjernerefleks
 • Åndbar/vindtæt 5.000
 • Vandtæt (WP) 8.000
 • Slidtest 50.000
 • YKK lynlås (som er markedets bedste lynlås)
 • Tapede sømme

 

Mini A Ture Julekollektion

Hvert år til jul, kommer Mini A Ture med deres fine julekollektion, som består af kjoler med glimmer, nederdele, bluser, cardigan og bukser, skjorter, strik til drenge, samt slips og butterfly. Deres julekollektion er perfekt til specielle festligheder, hvor man skal være ekstra fin i tøjet.  I julekollektionen findes selvfølgelig også deres fine nissehuer, som er rigtig søde i to forskellige farver. Mini A Ture er specielt kendt for til jul at lave de fineste julekjoler, som er enhver piges drøm med masser af glimmer, så man rigtig kan ligne en flot prinsesse.

Mini A Ture Basis og uld

Hos Mini A Ture finder du også deres basis varer, som består af baby body og leggings/bukser.

De findes som regel i meget neutrale farver, gerne ensfarvet, men nogle gange kan de også findes med små print såsom prikker. Alle baby boby fra Mini A Ture er altid i en dejlig blød og elastisk kvalitet, så ens barn har fri mulighed for at lege og bevæge sig rundt.

 

I deres basis serie, findes der selvfølgelig også deres lækre uld serie. Serien er lavet i merinould og bambus fiber, som er bløde materialer og har den gode evne at den er god mod varmeregulering.

Vi har valgt at have denne skønne serie på vores webshop, fordi at uld er godt for de små. Den er med til at holde dem dejlig varme, i den kolde tid i barnevogn eller hvis du sidder/kravler på gulvet. 

 

Mini A Ture Udsalg

Mini A Ture er et meget populært brand, og meget efterspurgt blandt handlede på webshops, men det kan selvfølgelig ikke undgås at der vil komme sæson rester, som bliver sat på udsalg. Der findes 2 gange om året et større udsalg, hvor netop rester m.m. vil blive nedsat, for at gøre plads til nye og spændende varer på webshoppen igen. Udsalget vil typisk være i starten af januar og i juli, inden sommerferien.

Vil man være sikker på, ikke at gå glip af de gode tilbud, kan man altid melde sig ind i vores kundeklub, hvor vi udsender, hvad der sker, af nye ting på webshoppen.

Vi hos Newkids, elsker at behandle og hjælpe vores kunder bedst mulig, og er derfor altid til rådighed, hvis man skulle have spørgsmål om nogle af vores produkter.

Mini a Ture Tilbud

Udover udsalget som kommer 2 gange om året, så er der jo løbende kampagner og andre tilbud.

Det kan være hvis vi har fødselsdag, og hvad er mere vigtigere at fejre end fødselsdag. Så selvfølgelig vil vi have gode tilbud af forskellige arter.

Black friday er også en kæmpe event, som er kommet for at blive i Danmark. Det er en ide der er taget fra USA, som er deres største handelsdag overhovedet. Black Friday vil altid falde fredag efter Thanksgiving og Thanksgiving fejres altid fjerde torsdag i november.

Hvis nogle af vores brands har nogle kampagner, som fx sæsonstarter af regntøj, efterårs jakker, shorts eller julekollektioner, så vil der også komme nogle gode tilbud.

Vil du være sikker på ikke at gå glip af disse nyheder og tilbud, så meld dig endelig ind i kundeklubben, og du vil modtage en e-mail med alt hvad du behøver.

Den kan altid meldes fra igen hvis du ikke ønsker det mere.

 

Ansvarlig produktion

Deres produktion er placeret rundt omkring i mange lande. Det er de, fordi de kun udvælger de bedste. Og for at blive accepteret som produktions partner hos Mini A Ture, skal man BSCI godkendes.

Dette er for at sikre de ansattes vilkår, som fx, så benytter de ikke børnearbejdere, de sikrer retten til foreningsfrihed, fair løn og meget mere. Læs mere her.

Det kan lyde som en almindelig i folks øre, men det er det bestemt ikke i alle lande.

Så det er vi meget stolte af.

 

NAFA certificeret

Størstedelen af Mini A Ture’s tekniske Vinterjakker & Vinterflyverdragter fås både med og uden rigtig pels i kanten af hætten, som nemt kan tages af og på med en lynlås.

Der har været mange historier fremme i medierne om at tekstil branchen skader dyrene ved at dræbe dem kun pga. deres pals og skind.

Mini A Ture er NAFA certificeret (Wildlife certification on fur) og det betyder at de værner om dyrene.

Den pels Mini A Ture bruger i deres vinterjakker er stammer fra finske vaskebjørne og er super bløde. Vaskebjørnene bliver skudt i deres naturlige omgivelser for at regulere bestanden af denne art, så de fortsat kan leve i harmoni med andre dyrearter i området. Så de bliver ikke skudt for at bruge pelsen. Dette kaldes Wildlife Preservation Certification.

Udover dette, så kan de spore hver enkelt pels de bruger i deres produktion.

Det er vigtigt for os og Mini A Ture at bevarer et globalt miljø, hvor man behandler dyr etisk korrekt og mumant.

 

OEKO-TEX Standard 100 Certificeret

Mange af Mini A Ture er testet og godkendt af verdens førende sundheds- og miljømærkning. Det giver tiltro til tekstilerne.

Det vil sige at produkter der bærer mærket oeko-tex standard 100 certificeret er testet for sundhedsskadelige kemikalier og giver derfor dig og din familie en effektiv beskyttelse mod uønskede skadelige stoffer i tekstilerne.

GOTS mærket

Global Organic Textile Standard (GOTS) er anerkendt som verdens førende forarbejdningsstandard for tekstiler fremstillet af organiske fibre.

Det definerer miljøkriterier på højt niveau langs hele forsyningskæden for organiske tekstiler og kræver også overholdelse af sociale kriterier.

Kun tekstilprodukter, der indeholder mindst 70% organiske fibre, kan blive GOTS-certificerede.

Alle kemiske input som farvestoffer og hjælpestoffer skal opfylde visse miljømæssige og toksikologiske kriterier. Valget af tilbehør er også begrænset i overensstemmelse med økologiske aspekter.

Et funktionelt spildevandsbehandlingsanlæg er obligatorisk for alle involverede vådbehandlingsenheder, og alle forarbejdningsvirksomheder skal overholde sociale kriterier.

Bionic Finish ECO

BIONIC FINISH ECO er en økologisk vandafvisende imprægnering baseret på en fluorfri opskrift.

Det holder farver og tekstiler længere nye. Tekstiler tørrer hurtigere og er nemme at holde rene. Det er åndbart, vandtæt og modstandsdygtigt over for vask.

Genbrugt NYLON

En stor del af det producerede genbrugte nylon kommer fra gamle fiskenet. Nylon, en syntetisk fiber lavet af polymerer, nedbrydes ikke let og tegner sig for ca. 10% af affaldet i havet.

Genbrug er derfor en god løsning til at aflede affald fra havene. Det kan også laves af gamle tæpper, telte eller tights til kvinder.

Genbrugt nylon er meget mere ressourceeffektivt end jomfru nylon, der sparer planeten for vand, energi og fossile brændstoffer.

Det er stadig et ret nyt og dermed dyrt materiale, men de mange miljømæssige fordele gør det til et must-have for MINI A TURE.

Nylon er et meget slidstærkt materiale og fantastisk til langvarige børnetøj til børn.

Genbrugt Polyester

Milliarder af plastflasker går til lossepladser hvert år.

Men nu kan vi gøre noget ved det.

REPREVE er den førende, mest pålidelige, brandede præstationsfiber fremstillet af genbrugsmaterialer (inklusive plastflasker).

Mini A Ture bruger REPREVE og ECO CIRCLE FIBERS i stedet for traditionel polyester for at gøre en forskel.

Glemt password?