Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Mr Maria

Mangler du den perfekte dåbsgave eller fødselsdagsgave, så skulle du overveje en af de populære Mr Maria lamper.

De findes i mange forskellige udgaver, lige fra 30 ca. høj kanin, til den største kanin på 195 cm høj og 38 kg. Men måske er den store lidt voldsom til børneværelset.

Men udover de forskellige størrelser, så findes Mr Maria lamperne også i mange forskellige figurer. Den nok mest kendte er kaninen, som kaldes Miffy, men kollektionen tæller også Brown, som er en bjørn, Nanuk som er en isbjørn er der også og elefanten Anana og mange flere.

Så udforsk de forskellige modeller og lad dig forelske i de søde små lamper.

Miffy lampe – den originale

Den første lampe Mr Maria designede var den skønne Miffy original kanin og hun findes nu på børneværelser rundt omkring i mange lande.

Hun er en 50 cm høj hvid kanin i hvidt plast. Hun har en ledning som en lampe skal have. Men Miffy er lidt anderledes end almindelige lamper, for hun kan nemlig dæmpe lysstyrken.

Det bløde og behagelige lys hun udsender kan stilles i styrken, alt efter om der skal læses en godnat historie, leges i hygge lyset, eller soves. Det hele gøres nemt ved at dreje på knappen.

Så sidder Miffy trofast, glad og smilende i hjørnet, og passer godt på barnet der sover sødt.

Og når barnet sover sødt, slukker Miffy selv lyset, hvis du sætter timeren til.

Miffy kaninen

Miffy lampen findes faktisk i 5 udgaver.

Den mest kendte er Miffy Original, men der findes også Miffy XL lampen, som er en større udgave på 80 cm høj.

Derudover er der Miffy First light lampen, som er den lille kanin på 30 cm i blødt og bøjelig plastik. Denne lampe er uden ledning og kan lades op via computeren eller stikkontakten. Den kan også dæmpes i lysstyrken.

Den store Miffy Icon lampe er mere et show piece på 195 cm høj. Og 38 kg tung. Men den er virkelig sej.

Den lidt anderledes lampe er Miffy Dream lampen, som er en der skal hænge i loftet, og som forestiller den lille søde Miffy kanin som svæver på en hvid drømme sky.

Brown lampen

Den søde bjørn findes i to udgaver.

  • Brown S lampen, som er en tapper og nysgerrig lille lampe på 30 cm. Den har også ledning og giver et blødt og varmt skær fra sin LED pære.
  • Brown XL lampen, er store broderen på 52 cm. Og har de samme funktioner med ledning og LED pære. De kan begge til dæmpes i lysstyrken.

Anana & Nanuk lampen

Nanuk lampen er en sød lille hvid isbjørn på 42 cm, og findes kun i den størrelse.

Isbjørnen er lavet i hvidt plast og har ledning og LED pære. Lysstyrken kan reguleres med drejeknap bagpå og Nanuk lampen har også en vågn op og sove timer funktion.

Anana er en stærk og tapper hvis elefant, som elsker børn og elsker at drømme gode drømme sammen med dem. Hun er 52 com høj og udsender dejlig blødt lys med sin LED pære. Hun har også ledning og dæmpebar funktion.

Anana har også vågn op og sove timer funktion.

Natlampe – perfekt til godnat historier

”Der var en gang…” sådan starter mange gode godnat historier, men før det kan begynde, skal alt gøres klar i det lille børneværelse.

Tænderne skal børstes, bamserne skal findes, puderne skal ligge rigtigt, dynen skal rystes godt og måske skal der sniges et stykke legetøj med op i sengen og putte med.

Når alt det er klaret, så kan lyset slukkes og natlampen kan tændes.

De søde Mr Maria lamper kaster et blødt og varmt lys ud i lokalet og skaber en rigtig hygge stemning.

Det dejlige lys får barnet til at slappe rigtig godt af i kroppen efter en lang og lærerig dag, og når fortællingen er slut, kan lampen dæmpes ned på lav blus og barnet kan falde til ro og drømme sødt.

Men pas på at du ikke selv slapper for meget af, for så falder du selv i søvn i lampens bløde skær.

Mr Maria – Visionen

Designerne bag de søde lamper har en vision som er:

”To create with love for a loving home, designs that celebrate innocence”

De stræber hver dag efter at finde designs der vil skabe glæde og latter hvor end de kommer hen.

Deres hyggelige design og rene linjer, er det der gør dem så tilpas anderledes og populære, at mange andre firmaer prøver at efterligne deres produkter.

Vi hos NewKids er meget enige i deres filosofi og vil gerne være med til at sprede deres gode budskab, så derfor kan du finde et bredt udvalg af deres skønne lamper her hos os.

Tænker på miljøet

Mr Maria er meget miljø beviste og derfor tænker de hele tiden på hvordan de kan forbedre hele processen, fra produktion til forsendelse.

De vælger kun de producenter der kan lave deres produkter på den mest miljøvenlige måde.

Selve forsendelsen af produkterne sker også på forsvarlig vis, og sender kun store mængder ad gangen, så der ikke spildes ressourcer.

Det er kun noget vi hos NewKids kan bakke op om.

Mr maria – Historien bag

Mr Maria er et hollandsk designstudio med base i Amsterdam. Studiet blev grundlagt af Jannes Hak & Lennart Bosker. Fra navnet og logoet kan man konkludere, at der er et brand med en legende kunstnerisk karakter.

I dag har Mr Maria butikker i Belgien, Frankrig, Polen, Danmark, Sverige, Norge, Israel, Syd Korea, Hong Kong, Kina, Taiwan, Singapore, Japan, Australien, Canada og USA.

Men bliver også solgt direkte til mange andre lande.

Køb Mr Maria online hos Newkids

Skab en hyggelig og rar stemning på børneværelset med de søde lamper fra Mr Maria. Deres lys spreder glæde og latter i alle rum.

Så mangler du en god gave eller bare forkælelse, så sendes alle Mr Maria produkter hurtigt med GLS, fragt frit i hele Danmark.

Alle lamper leveres sikkert i flotte æsker, pakket ned på forsvarlig vis. Og ønsker du lampen pakket ind til en gave, så klarer vi også det. Det eneste du skal gøre, er at vinge det af og skrive en kommentar under bestillingen.

Så går der ikke lang tid før du modtager en lille hilsen herfra.

Kig rundt og find din favorit blandt de forskellige figurer fra Mr Maria.

Glemt password?