Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Nailmatic Kids

Velkommen til Nailmatic Kids' skønne univers, hvor prinsesser kan få flot neglelak og lipgloss på.

Børn elsker at efterligne voksne, og især pigerne er vilde med den leg. Hvad mor gør – Gør jeg..!

Derfor har Nailmatic skabt disse fortryllende produkter med blide formler, farverig indpakning og skøn farvepalet, som gør legen ekstra sjov.

De starter i en tidlig alder at gøre det som mor gør, og derfor er produkterne egnet for børn helt ned fra 3 år.

Nailmatic neglelak er fremstillet til børn og er uden skadelige tilsætningsstoffer, som børn ikke må få. Deres neglelak er nem at tage på, så de faktisk selv kan gøre det. Det er både sjovt, men også en god måde at øve barnets finmotorik på.

Og det gør ikke noget at der kommer lidt ved siden af, da det nemt vaskes af med vand og sæbe igen, da det er vandbasseret neglelak.

Nailmatic lipgloss er der også mange af. De indeholder naturlige ingredienser og er farvet med frugtfarver.

Skal den lille prinsesse forkæles lidt, så har Nailmatic Kids de perfekte produkter dertil.

Nailmatic Neglelak

Søger du en neglelak til børn, så er Nailmatic Kids neglelak lige noget for dig og dit barn.

Nailmatic Kids er 100% Fransk og 100% sjov. Alt bliver designet, udviklet, fremstillet og pakket i Frankrig. Og er gået igennem deres skrappe krav til sikkerhed.

Alle Nailmatic neglelak er derfor dermatologisk testet, og er garanteret fri for phthalater, formaldeyhyd, toluen og dufte.

#EasyPeacy

Ryst blot neglelakken for at aktivere de utrolige kræfter, påfør 1 til 2 strøg, hold hænderne i ro og pust lidt, og det er det!

Glem alt om neglelak fjerner – for Nailmatic Kids neglelak kan nemt vaskes af med vand og sæbe, eller direkte i badet, da Nailmatic er vandbaseret neglelak til børn.

Barnet kan selv øve sig i af tage neglelakken på, men vi anbefaler dog at det er under opsyn af en voksen. Og ikke tilladt til børn under 3 år.

#Design

Nailmatic Kids designer specielt til børn, for at gøre det mere levende, så lige så flot som produkterne er med deres flotte farver, lige så flot er de pakket i emballage. Hvert produkt repræsenterer en fantasi karakter også kaldet en Maskot. Det kan ses på hver lille æske.

 

Nailmatic Lipgloss

Vil du forkæle din lille prinsesse, så er Nailmatic lipgloss lige noget for dig. Med en super naturlig formel, fantastisk indpakning, skønne farver og sin sømløse rollette hoved, vil Nailmatic lipglossen forkæle din prinsesses læber og gøre dem super bløde.

Nailmatic Lipgloss er lavet på abrikoskerneolie, beriget med E-vitamin, Omega 3 & 9 og giver derfor en fugtgivende behandling til dit barns læber. Og så syntes hun tilmed at det er sjovt samtidig.

97% af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

#Rollette

Nailmatic Kids Lipgloss kalder de for Rollette, og det er det øgenavn de gav produktet efter de opfandt den lille kugle der ruller rundt i enden og påfører glossen på læberne.

Hver Rollette har sin helt egen emballage, som de er 100% dedikeret til og har fået tildelt en Maskot. Det kan ses uden på hver og en.

For at gøre det endnu sjovere at få bløde læber, så har hver lipgloss også sin helt egen unikke smag. En smag der kan bindes sammen med både farve og maskot.

Det kan være fx kirsebær, jordbær, fersken, kokosnød, ananas, banan, æble, hindbær, brombær og solbær. Så gør det ikke noget at dit barn skulle få lidt i munden.

Nailmatic Lipgloss er perfekt som veninde gaver for de små prinsesser og er en garanteret hit hver gang.

Nailmatic Bad bomber

Efter en lang dag med lege og udvikling, så fortjener dit barn at få en glat landing ind i drømmeland.

At se sit barn plaske rundt i badekarret og grine med hele kroppen er en skøn ting, men at se sit barn sove trygt og godt, det er den ultimative belønning som forældre.

Gør klar til skumfest, hvor kun børn er tilladt og dagens sidste krudt skal bruges.

Med disse sjove bad bomber bliver bad tid lige pludselig meget sjovere men stadig sikkert.

Designet til at lave sjov, giver disse bad bomber farverige bobler samtidig med at de plejer dit barns sarte hud. Det kalder vi ”Fun faktor”

Så er det slut med at dit barns varden bryder sammen næste gang du annoncerer at det er tid til et bad. Det sværeste bliver nok at få ham/hende med op igen.

Følelsen af renhed bliver bare større når man har haft det sjovt.

Nailmatic Kids bad bomber efterlader ingen farvepletter på dit barn eller badekar.

 

Farver

Selvom der er gang i farverne hos Nailmatic Kids, så er det på den sunde måde.

Nailmatic bruger nemlig kun godkendte pigmenter, så ingen nanopartikler.

Det reducerer muligheden for antallet af farver, men det er helt ok.

Det er en beslutning de har truffet efter opfordring fra loyale kunder, som sætter pris på den sikkerhed som Nailmatic’s produkter tilbyder.

Selv deres emballage er genanvendelig og er trykt med vegetabilske farvestoffer.

Det er da cool.

 

Hvad er Abrikoskerne olie

Abrikoskerne olie er en olie der er meget brugt i kropspleje produkter, og det er pga. den indeholder A, C og E vitaminer og derfor velegnet til naturlig hudpleje.

Abrikoskerne olien har en utrolig god evne til at blødgøre huden, uden at gør det fedtet. Så har dit barn problemer med røde og irriterede eller tørre læber om efterår og vinter, så er Nailmatic Kids lipgloss et rigtig godt produkt til at smøre dem i, da den indeholder Abrikoskerne olie.

 

Uden kemiske stoffer

Nailmatic Kids designer skønne og sjove ting til børn, for at gøre deres hverdag lidt sjovere.

Så derfor er deres produkter også fri for en lang række skadelige stoffer.

Alle produkter er uden det udskældte stof Phthalat (Ftalat), som bruges til at blødgøre PVC-plast.

Det er et stof der kan giver hormonelle forstyrrelser og det er selvfølgelig ikke noget de ønsker.

Formaldehyd er også et stof som Nailmatic holder sig langt væk fra. Det er et stof der dræber alle bakterier, men er også kræftfremkaldende.

Også Bisphenol (PBA) er bandlyst hos Nailmatic. Det er et stof der også er hormonforstyrrende, og det ønsker Nailmatic ikke at udsætte børn for.

Glemt password?