Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Neglelak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neglelak

Hos Newkids finder du de fineste neglelak til børn, som er uden skadelige kemiker.

Vi har valgt at forhandle Nailmatic Kids, da de er vandbasseret, og kan derfor vaskes af med vand og sæbe. Dette betyder at børnene selv kan sidde med disse skønne neglelak, uden at man skal være bange for indholdet af neglelakkende.

Nailmatic neglelak findes i mange farver, både med og uden glimmer. Man kan med fordel give to lag for bedre at kunne se farven, og derefter slutte af med top coat, for at forlænge holdbarheden på neglelakken. Man skal huske med de fine neglelak fra Nailmatic Kids, at de ikke holder som almindelig neglelak, da de er vandbasseret, og derfor nemt kan fås af børnenes negle, med vand og sæbe. Dette er en rigtig stor plus, så du ikke behøver at anvende det stærke neglelak fjerner.

Alle neglelak er uden skadelige tilsætningsstoffer, og farverne som anvendes i neglelakkende er kun godkendte pigmenter, så altså ingen nanoartikler, som er skadelige.

Nailmatic Kids gør meget ud af hvert enkelt produkt, og deres fine indpakning på produkterne er genanvendelig, og farverne er også trykt med vegetabilske farvestoffer, så der er virkelig tænkt på miljøet.

Nailmatc kids er rigtige gode til børnene, for samtidigt med det smart, øver man sig også på ens fin motorik, ved at øve sig på at ramme neglene. Alle børn efter at have neglelak på, for at efterligne deres mødre, som ofte bruger neglelak.

Neglelakkende fra Nailmatic er en rigtig god gaveide, både til fødselsdag men også som kalendergave, for alle vil elske at få en af disse flotte neglelak.

Neglelakkende har en rigtig god og fornuftig pris, så alle har en chance for at købe produkterne. Man kan købe den enkelvis, eller som 3 pak- 5 pak, eller man kan også købe en pakke hvor både neglelak samt lipgloss findes.

Nailmatic laver andet end bare neglelak, de laver også lipgloss i forskellige farver og smag. De har også de meget populære bade bomber, som er et kæmpe hit hos børnene. De farver farvet og giver en mild og beroligende duft.

Vi køber hele tiden nye produkter og farver fra Nailmatic Kids, så hold hele tiden øje med siden. Tilmed dig også gerne vores nyhedsmail, og få masser af gode tips og ideer til børnenes hverdag med tøj og tilbehør.  

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?