Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Rosemunde

Rosemunde er luksusprodukter til hverdags brug og gode priser. Rosemunde er nok mest kendt for deres lækre silke top og deres flotte blondetop.

I deres silkeprodukter bruger de kun de bedste råvarer, det vil sige at de fx bruger 70% af den bedste silke kvalitet + 30% bomuld i deres toppe. Denne mix af materiale giver de lækreste slutprodukter, som giver huden mulighed for at ånde og selv regulere kroppens temperatur.

Deres silketoppe har ingen syninger i siderne på grund af at de er tube-strikket, det gør at pasformen er utrolig dejlig og behagelig uanset kropsbygning. Så de er bare et must have i en hver piges garderobe.

Udover de lækre silke- og blondetoppe, så indeholder Rosemundes kollektioner også skønne cardigan, nederdele, bluser og bukser.

Hele deres udtryk og stil bærer præg af skandinaviske værdier, med et feminint og romantisk touch.

Fire gange om året udkommer Rosemunde med nye kollektioner, som altid er en god blanding mellem deres klassiske bestseller- og nye styles. Deres ikoniske pastelfarver vil altid gå igen i hver kollektion, sammen med nye modefarver.

Rosemunde tilbyder en Luksus følelse – Hver dag!

Materiale og Stof

Silke

Rosemunde bruger kinesisk silke, som er verdens første og bedste silke. Historien om silke går helt tilbage til 6000 f.Kr., hvor en kejserinde opdagede en sommerfuglekokon der var dannet af en lang tråd af den fineste silke. Senere kom navnet på denne sommerfugleart til at hedde Silkesommerfuglen.

Kina holdte længe på den hemmelige fremstillingsmetode og var kun for de rige, og først år 550 ef.Kr. lykkedes det at smugle ideen til Tyrkiet og derefter tog udbredelsen af Silken fart.

I dag, er Silken alle mands eje, men bliver stadig betegnet som luksus stof, da det er så fint og blødt.

Og hvis Silken plejes og vaskes ordentligt, så krymper den ikke og krøller langt fra lige så meget som bomuld gør. Så derfor anbefaler vi altid at du følger vaskeanvisningerne i tøjets carelabel.

Cashmere (Kashmir)

Cashmere uld kommer fra den tibetanske Cashmere ged, som stammer fra Kashmir regionen vest for Himalaya bjergene.

Cashmere geden lever i et ekstremt koldt klima og producere derfor et ekstra fint lag pels, som kan holde geden dejlig varm og stadig kan ånde igennem. Derfor er cashmere uld og noget af den bedste og fineste uld der findes.

Fibrene er lange og kan derfor spinnes flere gange rundt om sig selv, deraf kommer den gode slidstyrke og holdbarhed. Cashmere uld er samtidig kendt for at være det blødeste og varmeste uld der findes på markedet.

 

Vask og Pleje

Hvis du ønsker at tøjet skal bevare sin farve, smidighed og holdbarhed, anbefaler vi altid at du vasker med omtanke og nænsomhed.

Brug altid flydende vaskemiddel og så lidt som muligt, da der ikke kommer så meget vand gennem nyere vaskemaskiner pga. de skal være så miljøvenlige. Flydende sæbe er nemmere at skylle ud med mindre vand end pulver, så det ikke giver hvide sæbestriber på tøjet.

Vælg altid de rigtige temperaturer og vaskeprogram efter anvisninger inde i tøjets carelabel.

Undgå så videt muligt tørretumbleren, da det slider meget på tøjet. De store fnuller klumper i maskinens filter at små fibre fra tøjet der falder af, og derved bliver tøjet tyndere og tyndere efter hver gang.

Rosemunde tøj i 100% bomuld tåler op til 40 graders maskinvask og kan tørre tumbles hvis nødvendigt. Det kan også stryges ved høj varme uden at skades.

Tøj i silke bør vaskes i hånden ved maks 30 grader, med specielt vaskemiddel som indeholder proteiner for t bevare silkens smidighed og glans.

Hvis du ønsker at slynge tøjet i maskinen, anbefaler vi at du ligger det i et vaskenet, da silke er mere sårbart i våd tilstand. Silkeblandinger bør lufttørre og kan stryges ved lav varme.

Uld er meget sart og hvis det bliver vasket forkert én gang, så er skaden sket og tøjet bliver stampet.

Vi anbefaler altid at man håndvasker tøj med uld i ved maks 30 grader. Men kender du din maskine, kan du med forsigtighed prøve at vaske på et skånsomt uldprogram med specielt vaskemiddel tilegnet uld.

Rosemunde tøj med uld må ikke hænges op for at tørre, da det vil strække uld ud af facon. Vi anbefaler derfor at man presser vandet ud af tøjet ved at ligge det på et håndklæde og derefter rulle det sammen som en pølse. Pres så meget du kan uden at vride for meget.

Læg derefter tøjet ovenpå stativet for at tørre.

Når man har med tøj i uld at gøre, vil der altid efter brug forekomme en smule peeling (fnuller). Det er små filamenter i garnet der arbejder sig ud mod overfladen. Det ses tit under ærmerne og i siden at tøjet.

Det er ikke tegn på en dårlig kvalitet, men en naturlig proces i garnet.

For at fjerne disse små fnuller klumper, bruges en wool-shaver til at barbere de små hår af.

En cashmere strik skal som regel barberes 2 gange inden den er færdig med at afgive filamenter.

 

Rosemunde Udsalg og Tilbud

Rosemunde er et lækkert luksusbrand, som tilbyder flotte styles til hverdags priser. Selvom det er et meget populært mærke og der tit er stor efterspørgsel på deres produkter, så kan det ikke undgås at der vil være lidt til overs efter en sæson, så skal ryddes ud i, så der er plads til nye smarte styles.

Vi rydder godt ud i det inden hver sæson slutter og der begynder en ny. Det vil sige at Rosemunde udsalg typisk vil være i januar til vinterudsalget og så igen til juni, som er sommerudsalget. Det er ved de tidspunkter du kan finde et godt Rosemunde tilbud.

Men der vil også løbende komme gode Rosemunde tilbud og udsalg i sæsonen. Det vil typisk være ved kampagner som fødselsdag, børnepenge, Black Friday m.m.

Men vi kan selvfølgelig ikke garantere at alle størrelser er tilbage i de enkelte styles der nu skulle komme på udsalg, så det er med at slå til når chancen byder sig.

Og husk at vi altid giver fri fragt til hele Danmark ved køb over 399kr. Vi leverer med GLS og bestiller du inden kl. 13. i hverdagen, så har du pakken dagen efter.

Rosemunde’s forskellige produkter

Som sagt, så er Rosemunde et koncept brand som tilbyder ale inde for tøj til piger. Deres kollektioner dækker alt, lige fra silketoppe og kjoler, til jakker og tasker.

Deres udvalg af Rosemunde kjole er rigtig flot, de er så søde og kan både dresses op og bruges til fest, men kan også sagtens bruges som en hverdags kjole, da de laves i let og blødt materiale, hvor komforten er rigtig god.

Det samme gælder Rosemunde cardigan i blød strik. Det er så fine og er bare et must have til en hver pige. De kan bruges med en flot basis top og de fine Rosemunde bukser til, men også med en skøn Rosemunde nederdel med blonde. Eller som jakke til kjolen.

Blonderne findes i mange produkter og farver. Der er blondetop, blondebluse, blonde nederdel og de findes i næsten alle farver.

Størrelsesguide

Efter som mange af varerne er strikket som ”tube strik”, for at undgå irriterende syninger og samlinger i siderne, så vil de føles lidt små i størrelsen.

Men alle produkter kan give sig, så de bliver større. Men en god regel er at man bør købe Rosemunde toppe, t-shirt og bluser et nummer større end man plejer.

Det kan ikke ses så tydeligt hvis den er for stor, på grund af de er slim fit.

 

Historie

Rosemunde blev grundlagt i 2004 og har gennemgået en stor udvikling siden da.

De har tre forskellige kollektioner i deres udvalg. Rosemunde Kvinder, Rosemunde Piger & Rosemunde Tasker.

I 2013 åbnede de deres første koncept butik i Kina (Beijing), kun med Rosemunde kollektioner, i lækre omgivelser ved siden af andre anerkendte og internationale mærker.

Og kun 3 år efter havde de allerede åbnet 10 store koncept butikker rundt omkring i Kina.

I 2015 åbnede de også en stor koncept butik i vores hovedstad, København, på Jægersborg Allé 35.

Og i dag har de koncept butikker i de fleste storbyer i verden.

Lad dig blive inspireret

Men tag et kig rundt på udvalget fra Rosemunde og lad dig blive inspireret til at prøve noget nyt, eller bare få fyldt op af det du kender.

Vi står altid til rådighed hvis du skulle have spørgsmål til nogle af produkterne.

Hvis du har brug for en gave, så pakker vi selvfølgelig rigtig flot ind. Vi har skønt gavepapir til pigerne der skal have lidt nyt fra Rosemunde.

Vi pakker gaven forsvarligt ned og sender med GLS så hurtigt vi kan, så du kan få glæde af det hurtigst muligt.

Vi ses og god dag.

Glemt password?