Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Sengetøj

Ingen produkter i kategorien Sengetøj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sengetøj

Køb det lækre sengetøj fra Christina Rohde og Knast Home hos Newkids.

Sengetøjet fra Christina Rohde er kun til piger, med deres fine blomstre mønster. Sengetøjet fra Christina Rohde er meget elegante med deres fine blomster, som holdes i meget sarte farver. Sengetøjet findes både i baby og junior størrelser, og er en rimelig dyr metervarer, men også en rigtig lækker kvalitet, og kvaliteten er enormt blød.

Knast home er en serie fra Knast By Krutter, som også laver tilbehør til børn i form af sengetæppe, toilettaske, stof bleer, og sengetøj. Deres sengetøj findes både til baby og junior, og er ensfarvet med harlequin mønster.  

Med sengetøjet medfølger der en lille sød bamse. Sengetøjet er super lækker kvalitet, og rigtig dejlig blød, så det behageligt at sove med.

Et rigtig godt fif, når du vasker sengetøjet er, at vende vrangen ud, og knappe/lyne sengetøjet. Vask altid sengetøjet med lignede farver, eller for sig selv.

Brug aldrig tørretumbler, da det hurtigere mister farven på sengetøjet, og vi anbefaler altid at følge vaskeanvisning på vores produkter.  

Sengetøj kan være en rigtig god gaveide, eller som barselgave/dåbsgave. Da mange rigtig gerne vil have lækkert og flot sengetøj til deres børn.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?