Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Small Rags

Small Rags – eller ”små klude” groft oversat, henvender sig til de forældre der ønsker et cool og afslappet hverdags look til deres børn, med en twist af tidens trend og tendenser.

Small Rags er ikke bange for at bruge forskellige kvaliteter og stil arter i deres kollektioner, og de leget meget med forskellige vaske og gode finish, så tøjet får et flot og cool udtryk.

Der bliver leget med forskellige flotte print og mønster, så giver tøjet deres helt eget udtryk og de er gode til at lade de samme farver gå igen i de forskellige styles, så man sagtens kan sammensætte et sødt sæt tøj der bare passer til en cool dreng eller en lille prinsesse.

Billigt børnetøj

Small Rags har et bredt sortiment af tøj til drenge og piger. Der er alt du behøver til at gå sommeren i møde, fx badetøj som badedragt og badebukser, sommer t-shirt og toppe. Og bliver varmen for meget, så kan man komme i skygge under solhatten.

Står i og skal til en fest i familien eller i institutionen og der lige skal pyntes lidt op uden det bliver for meget, så kan du sagtens finde lækre kjoler og nederdele til pigerne og skjorter og poloer til drengene fra Small Rags.

Alle styles bliver lavet i lette og bløde kvaliteter, som børn gerne vil have på uden at klage, så kjolen eller skjorten ikke kun bliver brugt den ene gang til festen, men også til hverdag i skolen.

 

Det gode ved Small Rags er at priserne er på et niveau hvor alle kan være med, det ligger på en mellem prisleje og der er ikke sparet på kvaliteten af den grund.

Selvom Small Rags er billigt børnetøj, så kan det holde til en travl hverdag, med vask og leg.

 

Man kan finde Small Rags tøj til drenge og pige i størrelserne fra 50cm.(nyfødt) til 110cm.(5år)

 

Small Rags tilbud og udsalg

To gange om året holder vi Small Rags udsalg hos Newkids.dk.

Det gør vi i januar, som er det store vinterudsalg og så igen til juli, som er sommerudsalget.

Det gør vi så vi kan få plads til alle de lækre nye varer fra Small Rags kollektioner, som udkommer ved den tid.

Det er op til en ny sæson, hvor vi går fra vinter til forår og fra sommer til efterår. Ved den tid er det svært at sige hvad vejr der er, så måske kan man finde et godt Small Rags tilbud, som er super aktuelt, eller tør man at være på forkant til næste år, og så købe det ekstra stort, for der er mange penge at spare.

Men der vil også løbende kommer tilbud på Small Rags hen over hele sæsonen, i form af enten fødselsdag, mærkedage, Black Friday eller hvad det nu kunne være. Ved disse lejligheder kan man sikkert også spare nogle penge og måske få endnu mere med i posen.

Vil man være sikker på at vide hvornår de gode tilbud er, så kan man altid tilmelde sig vores nyhedsbrev HER.

 

Small Rags badetøj

Er det ved at være sæson for badestrand og sommer, eller skal i bare en tur i den lokale svømmehal, så kan Small Rags også hjælpe dig der.

Hver sommersæson udkommer Small Rags badetøjs kollektion, med nye modeller og farver til både dreng og pige.

Deres badedragter og heldragter er UV sikre, og det vil sige at solens skarpe UV stråler ikke kan trænge igennem og skade huden på barnet. Og deres Beskyttelses niveau er på 50+ og det er rigtig højt.

 

Small Rags bukser

Hvis der er noget, som børn bare ikke kan fordrage ved tøj, så er det hvis det strammer, kradser eller er for stift. Har du et barn der har denne fobi, så er Small Rags løsningen.

Deres lækre vaske og finish på alle produkter giver nogle utrolig bløde og lette overflader, som børn bare elsker at have på, at de vælger Small Rags frem for andre brands.

Small Rags er især gode til bukser og leggings, både med hensyn til pasform, materialer og kvalitet.

Deres populære sweat bukser til drenge med en lille baggy pasform, er et godt eksempel på en top sælger. Og i disse tider hvor pants er så moderne, kan det både sættes sammen med t-shirts og skjorter.

Også til piger har de skønne bukser, som alt efter sæson laves i både sweat, velour og denim.

Small Rags cowboybukser eller denim jeans, er heller ikke nogen undtagelse, de er også lækre lette, bløde og super elastiske, så man ikke skulle tro at det var jeans. Touch som joggingbukser.

Flotte leggings til dreng og pige er også et must have til de helt små.

Small Rags leggings findes I lækre elastiske kvaliteter, så er nemme at sætte sammen med de fleste body’er.

Men også leggings til store piger laver Small Rags, de passer godt til de skønne nederdele og kjoler i alt fra blødt bomuld eller polyester til kraftigt sweat eller denim. Der er selvfølgelig elastik i de fleste styles, for at skabe nogle produkter, som børn også vil bruge i hverdagen uden tvang.

 

Small Rags – mr. Rags

Måske kender du ham allerede, eller også gør du ikke. Small Rags lille maskot, som holder styr på alle trådene.

Mr. Rags hedder han.

For nogen kan han godt virke lidt skræmmende, med sit påsyede øje og en knap som det andet. Eller sit skæve smil og stribede ben, men han har hjertet på det rette sted. Det er nemlig syet godt fast på venstre bryst.

Han er så sød og ønsker bare at komme til et kærligt hjem, hvor der er plads til sjov og leg.

Billedet af ham går også igen på mange af de forskellige styles, enten som hel figur, ansigtet eller hans hjerte.

 

En del af UTOFT KIDS GROUP

Small Rags er et under brand til UTOFT KIDS GROUP, som blev grundlagt i 1965 af Hans Utoft.

Deres første kollektion var med overtøj til børn, som alt blev produceret på egen fabrik i Danmark.

Selvom UTOFT KIDS GROUP er et ældre firma, så er mærket Small Rags et af de nyeste spillere på markedet.

Small Rags blev skabt i 2014, da man var sikker på at mærket havde noget helt særligt at tilbyde forbrugerne, med deres helt egen stil af hverdagstøj som også kan bruges til fest. Nogle vil kalde det lidt hipster, urban eller vintage.

Vi kalder det bare for smart.

 

Vi ses igen

Vi er sikker på at dit barn vil sætte lige så meget pris på et afslappet og smart look som vi gør.

Kald det kærlighed ved første blik, men vi er utrolig glade for at være forhandlere af Small Rags, og glæder os hver eneste gang der kommer en ny kollektion fra dem.

Lad os ridse hovedpunkterne op:

  • Afslappet
  • Blødt
  • Elastisk
  • Hipster/Urban
  • Gennemgående farver
  • Gode priser
  • Hverdag og fest

 

Så er du til det rå og frække look som Small Rags står for, så kan du altid finde det her hos Newkids. Vi gør altid vores bedste for at have de smarteste og nyeste styles hjemme til dig og i alle størrelser.

Skulle vi mangle noget, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Vi pakker altid flot ind hvis du strå og mangler en fødselsdagsgave eller en fin gave til en lille nyfødt hos de nære.

Vi sender med GLS og kan have vores fremme hos dig allerede dagen efter. Vi tilbyder at sende direkte hjem til dig, eller til dit arbejde hvis det er nemmest, ellers kan du vælge at få leveret til den nærmeste pakkeboks, hvis du alligevel skal den vej forbi.

Du får altid 30 dages fuld returret og vi bytter kun med et smil, vi er her for at hjælpe dig og yde den bedste service på nettet.

Så kig rundt i vores univers og lad dig blive inspireret og spred det gode budskab blandt vennerne.

Vi ses....

KH

NewKids

Glemt password?