Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Tilbehør til børn


Alle varer i kategorien Tilbehør til børn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbehør til moderne børn

Her kan du finde en lang række lækre tilbehør og accessories til børn.

Der er alt fra flot hårpynt og neglelak, til stofbleer og toilettasker. Og denne kategori vokser sig bare større og større.

Står du og skal til fest og mangler lidt pynt til din lille prinsesse, så tjek det store udvalg af flotte hårspænde, hårbøjle, hårpynt og hårelastikker til børn ud. De kommer i mange forskellige udgaver og giver lige det sidste til et flot sæt festtøj.

Eller står du og mangler et slips eller butterfly til den seje dreng, så er det også her du finder det.

Hårpynt til børn

Lige som voksnes hår er meget forskelligt, ligeledes er dit barns hår forskelligt fra andre børns.

Nogle har langt, andre har kort, nogle har tyndt, andre tykt, nogle glat, andre krøllet, ja jeg kunne blive ved. Men ens for alle børn, så lærer de at tilpasse sig sit hår.

For at gøre det nemt for dig, så får du lige nogle tips til valg af hårpynt til dit barn, ud fra dit barns hårtype.

Hårspænde:

  • Et hårspænde er nem at bruge i de fleste typer hår, men er dog lidt svære at få til at blive siddende i meget fint og tyndt hår, da de vil glide ud hvis man ikke får sat dem godt fast. Men har dit barn kraftigt hår, er de rigtig nemme at bruge. Et hårspænde kan bruges til både kort og langt hår.

 

Hårbøjle:

  • En hårbøjle er rigtig fin at bruge til lidt længere hår, da den kan bruges til at holde lidt bedre styr på det lange hår, men det er noget alle kan bruge uanset om man har tyndt eller kraftigt hår, da det mest er som pynt.

 

Hårelastikker:

  • Hår elastikker findes i rigtig mange udgaver, både små og fine og store med sløjfer på. Og alt efter hvilke typer elastikker det er, kan de bruges til de fleste hårtyper. De store og kraftige er selvfølgelig bedst til langt hår.

 

Hårsløjfe:

  • Hårsløjfer er som ordet hentyder, en sløjfe til håret. De kommer i mange udgaver, som fx en sløjfe på en elastik, på en clips og et spænde. De findes også i rigtig mange størrelser, men uanset hvilken en du vælger, så pynter de altid utrolig godt og er så skønne. Hårsløjfer kan bruges til alle hårtyper.

Neglelak til børn

Her i denne kategori kan du finde et stort udvalg af de skønneste og flotteste neglelak til børn.

Vi forhandler kun et mærke, da de er markedets bedste og er uden kemikalier og skadelige tilsætningsstoffer, så de er børnevenlige.

De neglelak til børn du finder her, er alle fra Nailmatic Kids.

Alle neglelak fra Nailmatic er vandbasseret, dette betyder at det vaskes af med vand og sæbe. Så derfor kan børn selv bruge dem tidligt, for at øve deres fin motorik.

Alle børn vil gerne efterligne deres mødre, som også benytter neglelak, derfor skal du bruge denne type neglelak fra nailmatic, så du altid kan være sikker på de uden skadelige kemikalier. Alle neglelak fra Nailmatic, findes i en masse fine farver, både med og uden glimmer. Æsken som de fine neglelak er i, er forskelligt fra neglelak til neglelak.

Neglelak er tilbehør til børn, som elsker at efterligne deres mødre. Nailmatic fine neglelak er let at tage på, og tørretiden er ikke ret lang tid. Man kan med fordel bruge top coat til at give den farvede neglelak en ekstra beskyttelse, for at forlænge holdbarheden.

Alt tilbehør fra Nailmatic er dermatologisk testet, og er garanteret fri for phthalater, formaldeyhyd, toluen og dufte, så du kan roligt lade dit barn bruge produkterne fra Nailmatic.

Hos Newkids får du altid den bedste service, og er du i tvivl om nogle af vores produkterne, må du hellere end gerne kontakte os, og vi vil gøre alt for du får den bedste oplevelse.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?