Fri fragt på ordre over 499kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

TOP Model

Her finder du det farverige og fantastiske univers af TOPModel farvebøger, penalhuse, skoletasker og meget andet. TOPModel har efterhånden været en populær og eftertragtet vare på hylderne og har år efter år udvidet deres kollektion af malebøger og skriveartikler til skoletasker og penalhuse. Dette univers indbyder i den grad til timevis af kreativitet og fantasi. Her kan du blandt andet få lov til selv at designe tøj til de søde topmodeller eller få lov til at udleve din kreativitet med klistermærker og notesbøger. Særligt for TOPModels univers er dets farvestrålende udseende, der med garanti vil gøre en skoledag med noteringer og lektier en hel del sjovere!

TOPModel - Ready for the catwalk?


TOPModel er et ungt smartkoncept til alle piger med interesse for skønhed og mode. FantasyWorld er i øvrigt en undergruppe af TOPModel.
Serien består af bla. papir-, skrive- og gaveartikler, tasker, rygsække og penalhuse. Alt sammen selvfølgelig i de helt rigtige farver og skinnende materialer med skønne detaljer, som supplerer den populære TOPModel serie på bedste vis

TOPModels består af 13 piger, der alle har deres egen stil og smarte udseende, på skift pryder de mange forskellige TOPModel artikler. De har alle vidt forskellige personligheder. Det gør nemt for alle piger, at finde mindst én af modellerne at identificere sig med.

Udover mode og skønhed betyder venskab, musik og kreativitet meget for TOPModellerne, hvilket præger produkterne og motiverne men særligt også indholdet i TOPModel magasinet og hjemmesiden, der begge er to vigtige og komplimentære faktorer i TOPModel universet.

Glemt password?