Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Træ legemad

Alle varer i kategorien Træ legemad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvalitets Legemad i træ

Legemad er altid et hit hos børn, og de kan rigtig få gang i den store købmandsleg, hvor der kan hygges.

Legemad der er produceret i plast, er meget mere sårbar end legemad produceret i træ af god kvalitet, da plast tit går meget hurtigt i stykker.

Når legemad i plast er gået lidt i stykker, så har vi tit tildens til at smide det ud med det samme, og hvis børnene ikke er så interesseret i et stykke plast legetøj mere, så smider vi det også bare ud.

Det er både en dyr og knap så miljøvenlig måde at gøre tingene på.

Legemad i træ holder længere, og hvis børnene ikke gider at lege med netop dette stykke legetøj, så er vi mere tilbøjelig til at gemme trælegemad til det næste barn, eller barnebarn.

Legemad i træ, kan nemmere gå i arv, end mad gider at gøre med plast, da det jo bare er plastik.

Legemad i træ er også meget mere miljøvenlig, og kommer derfor alle til gavn i det lange løb.

 

Træ legemad tilbud

Selvom legemad i træ fra MaMaMeMo ligger på nogle fornuftige priser, så elsker du sikkert som alle andre at gøre en god handel.

Men hvornår kan du så finde tilbud og rabat på træ legemad.

Der kommer hele tiden nyheder hjem og med tiden vil noget af det ”gamle” udgå, og når vi skal gøre plads til mange nye varer i en kategori, så vil vi køre en kampagne fokus på de produkter som udgår og man vil derfor kunne købe legemad i træ til gode tilbudspriser.

Og i de perioder hvor der er noget at fejre, vil der også komme gode tilbud og rabatter på alt legemad i træ, som fx 25% rabat på trælegemad.

 

Hvorfor købe trælegemad fra MaMaMeMo

Der er selvfølgelig mange producenter som tilbyder stort udvalg af legemad i træ, og det er ikke altid nemt at se varerne rigtigt på enkelte produktbilleder på en webshop.

Men vi syntes at legemad i træ fra MaMaMeMo kan noget helt specielt, som ikke andre producenter kan.

Ligger du produkterne fra forskellige leverandører op ved siden af hinanden, så syntes vi hos Newkids at man godt kan se at trælegemad fra MaMaMeMo er noget helt specielt.

Det ligner rigtig meget nogle små miniudgaver af de rigtige ting, fx en lille mælk, ligner de der står nede i køledisken på en prik. Og de små is og kager er lige til at sætte tænderne i.

De forskellige produkter er malet og lakeret efterfølgende for at ligne endnu mere, og det er egentligt utroligt hvor mange gange de kan holde til at blive tabt og smidt med.

Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
Dag til Dag levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

Glemt password?