Fri fragt på ordre over 479kr.
Fragt fra 39 kr.
1-2 dages levering - bestil inden kl 13.00
30 dages fuld returret

MID SEASON SALE

Hvornår er der udsalg

Det er altid dejligt at gøre en god handel og spare penge. Og hvis man ikke altid behøver at få fat i det allernyeste, som lige er landet på shoppen, eller man er heldig at finde noget, som kun er tilbage i den størrelse du lige mangler, så kan der spares mange penge.

Det er meget forskelligt fra branche til branche, hvornår der holdes udsalg. Det afhænger jo selvfølgelig af hvad man sælger og tilbyder, men mange gange kan vejret godt spille ind på hvor tidligt, eller sent det starter.

Men for tøjbranchen er der som regel to store udsalg om året, en sommerudsalg og en vinterudsalg.

Sommerudsalget er cirka omkring slut juni og vinterudsalget er cirka start januar.

Men gennem hele året, kommer der løbende nogle udsalg, for at gøre plads til endnu flere nyheder, disse udsalg vil typisk kaldes for Mid Season Sale, da det er et udenlandsk fænomen.

Ens for dem alle, er at det ikke er i alle kategorier eller produkter sortimentet er fyldt, det vil sige at alle størrelser ikke findes mere, men måske kan du være heldig at finde noget godt.

Vil du have mulighed for at få besked som den første, som tilmeld dig vores nyhedsbrev og du modtager en mail når der kommer nye tilbud og udsalg af børnetøj og legetøj.

 

Babytøj udsalg

Her kan du finde alt babytøj på udsalg fra alle vores kendte mærker, som fx Christina Rohde, by Lindgren, Gro, En Fant, Knast by Krutter, Mini A Ture og mange flere.

Vores babytøj findes i størrelserne 56 – 80cm.

Under kategorien udsalg vil du finde tøj og tilbehør fra kollektioner i løbet af året og der hvis du finder lige den størrelse du mangler, så kan du gøre en rigtig god handel. Men skynd dig at slå til og få fyldt kurven godt op, da udsalg hurtigt får ben at gå på.

Og vi leverer også udsalg hurtigt, så bestiller du inden kl 13, så har du det i morgen.

Selvom det er babytøj udsalg, så får du stadig 30 dages fuld returret.

 

Her finder du Børnetøj udsalg

I denne alder har dit barn bare brug for rigtig meget tøj og sjov og leg i institutionerne slider rigtig meget på tøjet og derfor behøver det måske ikke altid være det dyreste og nyeste tøj de skal have på i børnehave eller vuggestue.

Derfor kan du altid gøre et godt udsalgs kup her hos NewKids.

Størrelserne i børnetøjet går i 86 – 110cm.

Udvalget af børnetøj på udsalg er fra mange af de kendte mærker som fx Christina Rohde, Rosemunde, Gro, Knast by krutter, Les Deux Mini, by Lindgren, En Fant, Small Rags og mange flere.

Vil du bare gerne have besked når vi holder udsalg eller har tilbud, så tilmeld dig nemt vores Nyhedsbrev HER, så får du en mail når det er tid.

Så skynd dig og find et godt tilbud.

 

Legetøj udsalg

Skal du forkæle dit barn eller mangler du en lille gave, så kan du altid finde et godt tilbud på legetøj til børn her.

Under denne kategori finder du altid stort udvalg af legetøj til udsalgspris.

Vores udvalg af legetøj er ikke så sæson betoner, så det kræver ikke et stort udsalg ved sæsonskifte.

Derfor har vi valgt at udsalget er løbende over hele året med gode tilbud, hvor der gøres plads til flere nyheder hele tiden.

Så du kan derfor tit gøre et godt kup og forkæle dine nærmeste.

Skulle det være til en gave, så pakker vi selvfølgelig flot ind og leverer hurtigt.

Selvom du køber på udsalg, så får du stadigvæk 30 dages fuld returret.

Glemt password?